.

.

Ръчни Инструменти Hemoton 2 елемента От Неръждаема Стомана, Градински Punch, Практичен Инструмент с дървена дръжка за употреба на Култивиране, Обработка на почвата, Мигр?

Ръчни Инструменти Hemoton 2 елемента От Неръждаема Стомана, Градински Punch, Практичен Инструмент с дървена дръжка за употреба на Култивиране,

BGN 1.33
Продукти

градински punch Чудесен градински инструмент, подходящ за изкопаване на дупки, засаждане, резитба, присаждане и така нататъкръчна сеялка за крушки полира Повърхността, така че тя няма да навреди на ръцете, тя е много безопасен за използване. сеялка за разсаждане е Изработена от висококачествена дървена дръжка и глава от неръждаема стомана с покритие, много здрава и устойчива. инструмент за разсаждане Дървени ръчна сеялка има прост дизайн, но много полезна и практична. градински punch Перфектна и изящна изработка ще ви осигури отличен опит за използване.Характеристики Цвят : Цвят на дървото.Материал : дърво. Размер : 28,00 X11,50 X2, 50 см/11,00 X4,52 X0, 98 см Предпоставка включва 2 бр. градински punch от неръждаема стомана Практичен инструмент с дървена дръжка за разрохкване на почвата на открито, миграция, засаждане на семена, луковици и растения.

R

Продукти в категория