.

.

Светлини, Фойерверки 480 Led Гирлянди от Медна тел, 8 Режими, Водоустойчив Приказни Светлини с дистанционно управление, Светлини, Фойерверки, Вътрешна Страхотна Диста?

Светлини, Фойерверки 480 Led Гирлянди от Медна тел, 8 Режими, Водоустойчив Приказни Светлини с дистанционно управление, Светлини,

BGN 0.33
Продукти

【Електрическа Крушка с USB-управление и дистанционно управление】 Струнным фенери fairfly просто трябва да се осигури захранване от USBМагически светлини с дистанционно управление поддържа ефективен обхват на приемане на до 5 метра за управление на 4 яркостями и 8 различни режима (постоянен / миг/flash /плавно /стробоскоп и т. 【Водоустойчив външни светлини, фойерверки】 Led светлини за фойерверките на открито е водоустойчив по стандарт IP65, корпус USB е водоустойчив по стандарт IP65 с куки в него.Идеални блестящо приказни светлини, външни струнни инструменти осветителни тела за спалнята, градина, тераса, палатки и т. 【Светлини при стартиране на Фойерверки със собствените си ръце】 С помощта на медни кабели, произведени със собствените си ръце, нашата градинска полилей в беседката може да се осъществи в някаква форма, например под формата на букет или фойерверки.Романтична декорация за хол, спалня, тераса, прозорци и т. 【Временни Страхотни LED Висящи Гирлянди】 за Да не забравите да изключите външно осветление, работещо на батерии, можете да настроите таймера, натиснете бутона на таймера, венец фойерверки ще бъдат включени 6 часа и изключва 18 часа на ден.Идеални висящи осветителни тела за спалнята, партита, декор на детска стая за момчета, бар, прозорци и т. 【480 led улични полилеи-фойерверки】 Декоративни осветителни тела за фойерверките са направени във формата на букет, включват в себе си 60 клона на медни проводници в гредата и 480 led гирлянди.Декоративни осветителни тела лесно се огъват и са направени на всяка форма, идеални декоративни осветителни тела за рожден ден, led страхотна гирлянди, декор на детска стая за момчета, празнични илюминации и т., Дистанционно управление. Дистанционно управление.

R

Продукти в категория