.

.

Магнитен Пречистване на стъкло за вашия аквариум, Магнитен Пречистване на стъкло за вашия аквариум, Магнитен Пречистване на Аквариума с подвижна скрепер, Магнит з?

Магнитен Пречистване на стъкло за вашия аквариум, Магнитен Пречистване на стъкло за вашия аквариум, Магнитен Пречистване на Аквариума

BGN 8.53
Продукти

【Бърз и ефективен магнитен пречистване на стъкло за вашия аквариум】 - Този магнитен пречистване на стъкло за аквариума ще ви помогне лесно да премахнете устойчиви на отпечатъци и мръсотия вътре на стъклото на аквариума, в същото време той може също така да изчистите петната от пръстови отпечатъци по външната страна на стъклотоНе оставя драскотини, благодарение на които стъклото блести като ново. 【Магнитен пречистване на стъкло за аквариум с плаваща конструкция】 -Този магнитен пречистване на стъкло за вашия аквариум не пада директно върху дъното на аквариума, когато те са отделени един от друг, тъй като той е плаващ дизайн, така че можете лесно да го извадите, не намочив ръце и не се нарушава риби.Когато не се използва, могат да бъдат прикрепени директно към стъклото без допълнително място за съхранение. 【Висококачествени материали】 -магнит за Пречистване на аквариума е изработен от висококачествена ABS материал, който може ефективно да предотврати появата на ръжда.Дюза за почистване на аквариум магнити са изработени от устойчив на надраскване материал с малки куки, които позволяват на соскребать мръсотия, без да вредят на стъкло.Мека четка отвън за по-плавно приплъзване. 【Силни магнитни и удобен за използване】 - Магнит за почистване на аквариумните стъкла, изработени от висококачествени магнити, има по-силна магнитна сила и лесно отвалить. Магнитна сила, която не губи здравина с времето.Нескользящая дръжка прави използването на по-гладко и комфортно. 【Комплексно използване】 - Магнитен пречистване на аквариума с рибки може да се използва не само в аквариум, но и за почистване на прозорци, стъклени врати и друго стъкло.Ние предлагаме безплатно връщане на средствата в рамките на 90 дни, ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. 【Бърз и ефективен магнитен пречистване на стъкло за вашия аквариум】 - Този магнитен пречистване на стъкло за аквариума ще ви помогне лесно да премахнете устойчиви на отпечатъци и мръсотия вътре на стъклото на аквариума, в същото време той може също така да изчистите петната от пръстови отпечатъци по външната страна на стъклото.Не оставя драскотини, благодарение на които стъклото блести като ново. 【Магнитен пречистване на стъкло за аквариум с плаваща конструкция】 -Този магнитен пречистване на стъкло за вашия аквариум не пада директно върху дъното на аквариума, когато те са отделени един от друг, тъй като той е плаващ дизайн, така че можете лесно да го извадите, не намочив ръце и не се нарушава риби.

R

Продукти в категория