.

.

MEUS СЪСТЕЗАТЕЛНИ Алуминиев Корпус на скоростна кутия с ЦПУ, Подробности за Обновяване на Корпуса на скоростната Кутия, Аксесоари за 1/18 TRX4M TRX-4M RC Crawler (Червен)

MEUS СЪСТЕЗАТЕЛНИ Алуминиев Корпус на скоростна кутия с ЦПУ, Подробности за Обновяване на Корпуса на скоростната Кутия, Аксесоари

BGN 11.99
Продукти

1 Материал и външен вид : това е корпус на скоростна кутия, изработен от алуминий, червен, сребрист, черен анодизиран, много ярки цветове и красив външен вид;. Механична обработка : това е детайл, обработен на машината с ЦПУ, с точни данни, и може да забележите, че всяка от нейните части е идеално;.Замяна на резервни пластмасови детайли на по-здрави и трайни;. Подходящ за радиоуправляемого писта движителя 1/18 TRX4 M. Материал и външен вид : това е корпус на скоростна кутия, изработен от алуминий, червен, сребрист, черен анодизиран, много ярки цветове и красив външен вид;. Механична обработка : това е детайл, обработен на машината с ЦПУ, с точни данни, и може да забележите, че всяка от нейните части е идеално;.Замяна на резервни пластмасови детайли на по-здрави и трайни;. Подходящ за радиоуправляемого писта движителя 1/18 TRX4 M.Алуминиев Корпус на скоростна кутия с ЦПУ, подробности за Обновяване на корпуса на скоростната кутия, Аксесоари за 1/18 TRX4 M TRX-4 M RC Crawler.

R

Продукти в категория