.

.

SOLUSTRE 8 БР. Блокиращите на данни USB Зарядни, USB Адаптери USB Адаптер USB-a към USB-a към USB-Адаптер USB Адаптер за блокиране на данни, синхронизация, USB-USB адаптер-Блокиращите да?

SOLUSTRE 8 БР. Блокиращите на данни USB Зарядни, USB Адаптери USB Адаптер USB-a към USB-a към USB-Адаптер USB Адаптер за блокиране на данни,

BGN 17.29
Продукти

USB-блокиращите данни предпазва устройства за зареждане на смартфони от обществени станции за зареждане : Защита на сигурността на данните смартфон и таблет по време на зарежданеАдаптер е само за зареждане : USB-адаптер за зареждане, той не ще предава данни по време на зареждане.Конвертор USB : Изтриване на данни от стандартен USB-порт за предотвратяване на предаване на данни.USB-блокиращите само за зареждане : блокиращите предаване на данни подходяща за хотели, летища, кафенета, офиси, vi, USB-конектор за смяна на пола : Защитете личните си данни и да предотвратите кражбата на данни, е много практично и удобно.Списък на пакетите в 8 x блокираторы данни Характеристики -Размер : 4,00 X1,50 X0,50 см / 1,57 X0,59 X0 Адаптер за заключване на синхронизация на данните. - Той е лесен за дизайн, но много практични за използване, което осигурява голямо удобство за вашия USB-конектор. - Защитете личните си данни и да предотвратите кражбата на данни, е много практичен и удобен USB. - Включете USB кабела към зарядното устройство, заключете синхронизация на данни и да предотвратите сух зарядно адаптер. -Материал : алуминиева сплав тип адаптер-Е USB-адаптер е само за зареждане, той не ще предава данни по време на зареждане тип към зарядното устройство. - Блокиращите данни е подходящ за зарядно устройство адаптер на хотела, на летището, кафене, офис и т., Информация за Товарахзащищенный от сух блокиращите на данни USB-блокиращите данни, удобен и практичен, има отлична текстура и може да ви служи известно време, без да бъдат лесно наранени.USB-адаптер за зареждане Е много практични USB-блокиращите пренос на данни.Блокиращите на данни, блокиране на нежелани пренос на данни, Изискани на умения може да ви направи една добра услуга, без да се излиза от строя.

R

Продукти в категория