.

.

Калъф за резервна гума с леопардовым принтом, Слънцезащитен Водоустойчив калъф за волана, Универсален, подходящ за ремаркета, ванове, джипове, камиони и много прев?

Калъф за резервна гума с леопардовым принтом, Слънцезащитен Водоустойчив калъф за волана, Универсален, подходящ за ремаркета,

BGN 3.33
Продукти

【Материал】 : Изработен е от висококачествен полиестер, дишаща и издръжлива, запазва формата си при всяка температураОказа по-добра защита от слънчеви лъчи, прах, ръжда, корозия, урина, домашни любимци, студ и всякакви атмосферни условия. 【Един размер】 : 14 инча/15 инча/16 инча/17 "/18 " /19 инча-подходяща за гуми с диаметър 23,6-35 см.Размерите на гумите са посочени на картинката с подробно описание, моля, уверете се, че диаметърът на вашия резервна гума, преди да купите. 【Лесен монтаж и демонтаж】 : Изключително лесен монтаж и демонтаж.Никакви средства не се изисква!Еластичен отзад на подгъва е снабден быстросъемными скоби за възможно най-бързо, лесно и е регулируема кацане. 【Лекота на оформяне и почистване на】 : Нашият калъф за гуми може значително да подобри външния вид на вашия автомобил и постоянно съдържа вашите резервни гуми в чистота.Този калъф е изработен от висококачествен моющегося устойчив материал, за да може да се перат и отново да го използвате отново и отново!. 【Уникален дизайн】 : Различни атрактивни и ефектни щампи с дизайн, висококачествен печат осигурява по-ярки цветове и дълготрайност.Това е добър подарък за приятелите, за семейството, за Коледа, Нова година и така нататък.Ние предлагаме и персонално обслужване, просто се свържете с нас и да ни предоставите ваши любими снимки. 【Материал】 : Изработен е от висококачествен полиестер, дишаща и издръжлива, запазва формата си при всяка температура.Оказа по-добра защита от слънчеви лъчи, прах, ръжда, корозия, урина, домашни любимци, студ и всякакви атмосферни условия. 【Един размер】 : 14 инча/15 инча/16 инча/17 "/18 " /19 инча-подходяща за гуми с диаметър 23,6-35 см.Размерите на гумите са посочени на картинката с подробно описание, моля, уверете се, че диаметърът на вашия резервна гума, преди да купите. 【Лесен монтаж и демонтаж】 : Изключително лесен монтаж и демонтаж.Никакви средства не се изисква!Еластичен отзад на подгъва е снабден быстросъемными скоби за възможно най-бързо, лесно и е регулируема кацане. 【Лекота на оформяне и почистване на】 : Нашият калъф за гуми може значително да подобри външния вид на вашия автомобил и постоянно съдържа вашите резервни гуми в чистота.

R

Продукти в категория