.

.

CLISPEED Външна Маска За очи за Къмпинг, Еластичен Blinder За Сън, Аксесоар за Сън, Превръзка от неопрен За Почивка, Сенки за очи, Маска За Очите Калъфче за Сенки за очи, Спал?

CLISPEED Външна Маска За очи за Къмпинг, Еластичен Blinder За Сън, Аксесоар за Сън, Превръзка от неопрен За Почивка, Сенки за очи, Маска

BGN 60.99
Продукти

Превръзка на очите за улицата : добър помощник в съня си, който по естествен начин блокира светлината и ви помага да заспите по-бързоПлосък спящата сянка за очи : Подходящ за различни случаи, като например в помещения, на открито и в къмпинга.Калъф за сън с превръзка на очите : гъвкав и издръжлив, за да е удобно облегать главата и не се придържат към косата.Пътна превръзка на очите : изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Черна маска за очи : заето пътник или всеки, който иска добре да има почивка или нощен сън.Превръзка на очите за улицата : добър помощник в съня си, който по естествен начин блокира светлината и ви помага да заспите по-бързо.Плосък спящата сянка за очи : Подходящ за различни случаи, като например в помещения, на открито и в къмпинга.Калъф за сън с превръзка на очите : гъвкав и издръжлив, за да е удобно облегать главата и не се придържат към косата.Пътна превръзка на очите : изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Черна маска за очи : заето пътник или всеки, който иска добре да има почивка или нощен сън.Комплектът включва 6 x чалми на очите - за заети пътници или всички, които искат да си починат или да получите достатъчно сън, маска за очи. - Еластична, външна маска за сън, подходящ за почти всякакъв размер на главата. - Размер : Около 18.14 X0 превръзка от неопрен за сън с превръзка на очите. - на път, у дома, в хотела, на среща във влака или където и да било ви няма да попречи на лека коприна наметало за сън. - Изящна изработка изработка осигурява практичност и дълготрайност на пътната маски за сън. -Материал : Полиестер плат + гъба, пътен аксесоар за спане - Добър помощник за спане, който по естествен начин блокира светлината ви помага да заспите по-бързо. - Цвят : черен пътна маска за сън, Информация за продукти Портативна маска за очи за Сън е много важен за човешкото тяло, маска за очи може да блокира светлината, за да ви помогне известно време за сън, за да се избегнат проблеми със светлина.Маска за сън със завързани очи, с Тази маска за очите е изработена от висококачествен материал, моющаяся, лека и мека, подходящ за повечето жени, мъже, деца.

R

Продукти в категория