.

.

Дръжки за квадратен шкаф LIMUR от полиран Никел Дърпа Кухненска обков за Кухненски шкаф, Извади чекмеджето, Извади обков (Център за дупки: 6,3 инча 15 опаковане.

Дръжки за квадратен шкаф LIMUR от полиран Никел Дърпа Кухненска обков за Кухненски шкаф, Извади чекмеджето, Извади обков

BGN 1.33
Продукти

【Широко приложение и стил】Профили Limur квадратна, модерен стил, матов никел тяга за шкафове може да се използва за всякакви чекмеджетаМатиран никелова шкаф подходяща за монтаж в шкаф, чекмеджето, шкафове за баня и вашите тоалетни масички.Обков за кухненски шкафове Limur заслужава вашето доверие. 【Превъзходна текстура】Дръжки на гардероба от полиран никел изработени от здрава сплав с.Можете да се чувствате превъзходно качество на производство, когато държи в ръцете си, а чекмеджета, изработени професионална една фабрика с най-високо качество. 【Размер чекмедже】 Гладка повърхност чекмедже осигурява удобен захват.Център за дупки : 6.3 инча, дължина : 6,7 инча, ширина : 0,4 инча, височина : 1,2 инча, всяка жажда кабинет включва стандартни винтове M4. 【Гаранционно обслужване и инструкции за монтаж】 Моля, проверете внимателно тези подробности, за да инсталирате пръчки на гардероба.Ако срещнете някакви проблеми с качеството, моля, съобщете ни за това.Ние ще ви върнем пълната сума, или ще се замени., Ако по някаква причина някакви проблеми с популяризирането или обслужване на нашия кабинет, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви предоставим нов замяна, или ще ви възстановим парите си в пълен размер в рамките на 120 дни.Ние сме над всичко ценим удовлетвореността на клиентите. 【Предпоставка включва】 Дръжки на гардероба x 15, винтове с диаметър 1 инч (25 мм) x 30, секционни винтове x 30 (предлага нестандартна дължина), метричен размер на винтовете за металообработващи машини - М4. Можете да изберете подходящ винт в зависимост от дебелината на корпуса .Всяка дръжка чекмедже опаковани индивидуално, за да се осигури превъзходно качество и предотвратяване на избледняване на цветовете. 【Широко приложение и стил】Профили Limur квадратна, модерен стил, матов никел тяга за шкафове може да се използва за всякакви чекмеджета.Матиран никелова шкаф подходяща за монтаж в шкаф, чекмеджето, шкафове за баня и вашите тоалетни масички.Обков за кухненски шкафове Limur заслужава вашето доверие. 【Превъзходна текстура】Дръжки на гардероба от полиран никел изработени от здрава сплав с.Можете да се чувствате превъзходно качество на производство, когато държи в ръцете си, а чекмеджета, изработени професионална една фабрика с най-високо качество.

R

Продукти в категория