.

.

Термични камера, Термични камера с IR резолюция 320 x 240, Имат Инфрачервена камера с Тепловизионным участието на 76800 Пиксела в режим на реално време, Диапазон на измерв?

Термични камера, Термични камера с IR резолюция 320 x 240, Имат Инфрачервена камера с Тепловизионным участието на 76800 Пиксела в

BGN 2.33
Продукти

ИЗОБРАЖЕНИЯ С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ - 76 800 пиксела снимки с 32-инчов пълноцветен TFT-екран, отображающим ясни термовизионни образи в режим на тепловизора или на видима светлина. удобен за потребителя ДИЗАЙН : Тази термични камера в реално време предоставя 5 различни цветови палитри, за по-подробно показване цел.Менюто на тази инфрачервена камера използва интуитивни икони, което опростява управлението.Не се изисква специално обучение.Предавайте с тези снимки и данни на компютъра си чрез USB Micro-B за създаване на подробни отчети. SD КАРТА с обем 4 GB - вградена SD карта с масова памет с обем 4 GB, която лесно се предават файлове във формат JPG на прилагаемому USB кабела.Прецизност И ТОЧНОСТ прецизност И ТОЧНОСТ】 - +/- 2 % или + /- 2 ° F, включително стойности на коефициента на излъчване и са отразени температура, за да се гарантира точността на вашите показания, независимо от областта на приложение. включително стойности на коефициента на излъчване и са отразени температура, за да се гарантира точността на вашите показания, независимо от областта на приложение.ИМАТ ПРЕНОСИМИ : Размери на камерата : 140 x 80 x 28 mm (5,5 x 3,1 x 1,1 инча), тегло : 208 грама (0,46 паунда). Това е пълнофункционален имат термични камера. Е Предназначена за изпълнители, експерти на строителния бранш и всички, които имат нужда от термични камера.Тънък, лек профил, побира се в работното джоба си, можете да го носите по всяко време.

R

Продукти в категория