.

.

Вибратор за точката G, Вибратор, Вибратори, Секс Играчки за Жени, Стимулатор за Клитора с 10 Режима на вибрации за жени, Акумулаторна батерия Вибратор за Стимулация н?

Вибратор за точката G, Вибратор, Вибратори, Секс Играчки за Жени, Стимулатор за Клитора с 10 Режима на вибрации за жени, Акумулаторна батерия

BGN 6.33
Продукти

【Мощен мотор и 10 режима на вибрации 】- Този вибратор е за точката G има 10 режима на вибрации, от бавен до бърз от слаба до силнаДизайн с един бутон ви позволява свободно промени режим в съответствие с предпочитаната скорост, а мощен двигател осигурява отлична вибрационна стимулация, но нивото на шума е по-малко от 50 db. 【Безопасен за тялото силикон и лесен за почистване】- Тази секс играчка за жените-вибратор за удоволствие е направена от висококачествен силикон и ABS, така че тя е по-еластична и мека.Почистване преди и след използване на също така по-лесно просто ополаскиванием вода и изсушаване. 【Гъвкава вибриращ корона и ежедневно водоустойчив】- Нашият вибратор е изработен от меки и безопасни материали, които могат да се сгъват по желание, че е по-подходящ за жени на въздействието върху точка G. Водоустойчив дизайн подобрява сигурността и удоволствието от тази пальчикового вибратор и дори можете да го използвате под душа. 【Зареждане чрез USB】- Зареждане чрез USB-удобен и бърз, лесно можете да зареждате я с помощта на зарядно за телефон, компютър или захранващ блок.Зареждането на нашите секс-играчки за възрастни отнема около два часа и е с продължителност 60 минути. 【Неброская опаковка и качество на услугата】- Нашите вибратори са опаковани в неброскую опаковка, която не само защитава вашата лична неприкосновеност, но и е особено подходящ като подарък за вашия любим, не е нужно да се притеснявате за поверителност или срам, когато ги получите.Нашите продукти са предназначени за възрастни, срок на годност, който не е с изтекъл срок и може да използвате с доверие.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория