.

.

Ръчно безлопастной вентилатор, Преносими безшумни битови кула Феновете с 3 скорости на вятъра, захранване от Usb, Подходящ за домашен офис Бял 17x13x28 см (7x5x11 инча)

Ръчно безлопастной вентилатор, Преносими безшумни битови кула Феновете с 3 скорости на вятъра, захранване от Usb, Подходящ за домашен офис

BGN 1.67
Продукти

Безопасна конструкция - при този фен няма остри ножове, така че можете да Го използвате с увереност, без да се притеснявате за това, че Вашето дете Или домашен любимец порежетсякогато трябва Да направите чистка, просто Избършете Персонален настолен вентилатор суха или влажна кърпа.БЕЗШУМЕН ДИЗАЙН - Този фен няма външни високоскоростни въртящи се остриета, така че да не създава силен шум. Максимален шум по време на работата му не надвишава 30 db.Пестене на енергия - Проектиран за равномерно разпределение на въздушния поток, този безлопастный вентилатора консумира 50% по-малко енергия, отколкото традиционните коробчатые фенове или кула фенове.РЕГУЛИРУЕМА ВЪЗДУХ - В този вентилатора се използва най-новата технология 2019 година с две регулируеми скорости на вятъра, което позволява Да се чувстват хладен вятър В горещ летен ден.Широко приложение-Този продукт е много лек и портативен, така че можете да го използвате там, където ви е необходимо. училище, търговски център, спалня, офис и т. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Нашите настолни вентилатори са бесстворчатую конструкция, ниска скорост на вятъра, безопасна употреба, лесни за почистване и съхранение. захранване от USB кабел.Можете да го постави на хоризонтална повърхност, маса, нощни шкафчета, журнального маса и лесно да се насладите на бриз. Технически характеристики : заглавие : Вентилатор без листа Материал : Abs Номинална мощност : 6 W Напрежение : -220 В Цвят : бял, черен Тип на ключа : Бутон Опаковка : В кутия Размер : 13,1 см (отдолу) * 17,3 см (отгоре) * 27 см (височина) Сервизно обслужване : 1. ние се стремим да предоставят качествени продукти и услуги на всички наши клиенти. ако по време на превоза на каквито и да е щети, ако можете да ни предоставите снимки на повредена стока, ние можем да замени или да ги безплатно. ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. нашият приятелски екип за обслужване на клиенти ще се свърже с вас в рамките на 12 часа.

R

Продукти в категория