.

.

Представяме - Веганские Цилиндрични Поставки от изкуствена кожа за козметични четки за грим и канцеларски материали, Кутия за съхранение на аксесоари с Огледално ?

Представяме - Веганские Цилиндрични Поставки от изкуствена кожа за козметични четки за грим и канцеларски материали, Кутия за съхранение

BGN 21.25
Продукти

[Нов дизайн] : Първи по рода си уникален титуляр за козметични четки за грим, канцелярский чашка с допълнителна кутия за съхранение на всички аксесоари по ваш изборНапример, бижута, гъба за смесител за красота на лицето, четка за почистване на ръкавици или червило. [ДОПЪЛНИТЕЛНА КАПАЦИТЕТ] : Кутия за съхранение и два притежателя, събрани в цилиндрична кутия, стават пыленепроницаемыми и да се настанят около 13-15 козметични кисточек за грим от среден и малък размер.Ако се анализира притежателите на две на обличане масичката, а след това в тях може да се побере два пъти по-голямо количество, приблизително от 23 до 30 парчета. [MULTI] : За козметика, ученически / офис офис консумативи, бижута и аксесоари.Лесно е запознат с три вместительных отделения за настаняване на тоалетката за кафе, маса, тоалетката безработица или за друг редовна употреба. [УДОБЕН за пътуване] : е Удобно да се събират в компактен лек, пыленепроницаемый и преносим корпус.Кутия за аксесоари, идва с магнитен капак и вградено огледало, който е удобен за използване при пътуване. [КАЧЕСТВО] : Изработен е от веганской изкуствена кожа без жестокост.Мека текстура, но здрава, можете да избършете с влажна кърпа. [Нов дизайн] : Първи по рода си уникален титуляр за козметични четки за грим, канцелярский чашка с допълнителна кутия за съхранение на всички аксесоари по ваш избор.Например, бижута, гъба за смесител за красота на лицето, четка за почистване на ръкавици или червило. [ДОПЪЛНИТЕЛНА КАПАЦИТЕТ] : Кутия за съхранение и два притежателя, събрани в цилиндрична кутия, стават пыленепроницаемыми и да се настанят около 13-15 козметични кисточек за грим от среден и малък размер.Ако се анализира притежателите на две на обличане масичката, а след това в тях може да се побере два пъти по-голямо количество, приблизително от 23 до 30 парчета. [MULTI] : За козметика, ученически / офис офис консумативи, бижута и аксесоари.Лесно е запознат с три вместительных отделения за настаняване на тоалетката за кафе, маса, тоалетката безработица или за друг редовна употреба. [УДОБЕН за пътуване] : е Удобно да се събират в компактен лек, пыленепроницаемый и преносим корпус.Кутия за аксесоари, идва с магнитен капак и вградено огледало, който е удобен за използване при пътуване. [КАЧЕСТВО] : Изработен е от веганской изкуствена кожа без жестокост.Мека текстура, но здрава, можете да избършете с влажна кърпа. "Необичайно да се намери такъв удобен продукт, който отговаря на вашите нужди".

R

Продукти в категория