.

.

Глухи Нитове Prime-Line MP10842, Куполна корона ширина 5/16 инча, макс. 3/16 инча. Обхват на захващане, Устойчиви на корозия, 50 бр.

Глухи Нитове Prime-Line MP10842, Куполна корона ширина 5/16 инча, макс. 3/16 инча. Обхват на захващане, Устойчиви на корозия, 50

BGN 5.27
Продукти

Използва се за свързване на плосък материал ръчно клепальщиком, когато е достъпна само едната страна на материала диаметър на нитове 3/16 инча x диаметър купол на главата 5/16 инча (0,351 инча), с дължина на дорник 1-5 / 8 инча, максимален обхват на захващане е 3/16 инча.Тези нитове са ярки алуминиев цвят.Спойка е изработена от алуминиев купол на главата с метална опашка (оправкой).Глухи, нито са известни и като поп нитове.За повече информация относно размери, моля, вижте линия за рисуване.Използва се за свързване на плосък материал ръчно клепальщиком, когато е достъпна само едната страна на материала. диаметър на нитове 3/16 инча x диаметър купол на главата 5/16 инча (0,351 инча), с дължина на дорник 1-5 / 8 инча, максимален обхват на захващане е 3/16 инча.Тези нитове са ярки алуминиев цвят.Спойка е изработена от алуминиев купол на главата с метална опашка (оправкой).Глухи, нито са известни и като поп нитове.За повече информация относно размери, моля, вижте линия за рисуване.Тези глухи, нито са изработени от алуминий и се предлагат със стоманени оправками.Те имат обхват на захващане на 1/8 инча - 3/16 инча и завършват с устойчиви на корозия заклепкой с купол глава ширина 5/16 инча.Подобни нитове се използват при свързване на плоски метални заготовки с помощта на клепальщика, обикновено там, където е достъпна само от едната страна повърхността.Тези глухи нитове имат стоманена еднократна оправку, която отсоединяется, когато инструментът преса заклепку до максимално улавяне. Подобни алуминиеви нитове за предпочитане да се използва там, където има влага, тъй като те не ръжда, като стомана.С помощта на ръчно клепальщика (не е включен в комплекта) тези нитове са лесни за инсталиране и се използват от много хора.

R

Продукти в категория