.

.

Мишка за игри в тракбол ELECOM DEFT, безжична 2,4 Ghz, Управление на пръсти, 8-бутон с функция плавно проследяване, Ергономичен дизайн, Оптичен игри сензор, Windows11, macOS (M-DT2DRBK)

Мишка за игри в тракбол ELECOM DEFT, безжична 2,4 Ghz, Управление на пръсти, 8-бутон с функция плавно проследяване, Ергономичен дизайн,

BGN 21.53
Продукти

Ще Получите достъп до ELECOMUS dot com, за да изтегли "Mouse Асистент" Натиснете "Mouse Асистент" в главното меню.Изберете версия на Windows или mac OS.Изберете раздела "Качване" и натиснете zip-файл, за да изтеглите и да продължите с инсталацията "Mouse Асистент".За повече информация, моля, отидете на раздела "Как да".След инсталацията рестартирайте вашия компютър. ✅《УДОБЕН ДИЗАЙН》Дизайн на мишката се основава на 6 различни мускулни и скелетни структури на ръцете, давайки особен акцент сгибательным действия ръце, за да предоставят ново ниво на комфорт за ръцете. ✅《ТЕХНОЛОГИЯ за ОПТИЧНО ПРОСЛЕДЯВАНЕ》Тракбол ELEOM "EX-G series" предвижда точно преместване на курсора за да се гарантира най-висока точност, така че можете бързо да се движите по екрана в точното място с по-малко движения с ръцете, повишаване на производителността и намаляване на разходите.Много е лесно да се движат във всяка посока. ✅《8 ФУНКЦИОНАЛНИ БУТОНА》Можете да зададете на всеки бутон любимите си функция с помощта на "ELECOM Mouse Асистент" софтуер ELECOM Mouse Помощник ще бъде на разположение за изтегляне от уеб сайта на ELECOM NET. "КУРСОРА с разделителна способност DPI", Разработен с използването на високопроизводителна геймърска оптична система, сензор и обектив.Бутон DPI може лесно да превключвате между 750 (ниско) и 1500 (високо) DPI, ускоряване или забавяне на движение на курсора.Топката се задържи на мястото шарикоподшипниками, но това може лесно да се премахне от устройството, протолкнув му през отвор в долната част, и може да бъде лесно почистване. ✅《ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА》Системни изисквания : Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 или по-късна версия (функция хоризонтално превъртане не работи в Windows RT8.10 или по-нова версия, Размер : W3.7" (94,7 мм) X L4.9" (124,4 мм) X H1.9" (47,9 mm), Тегло : 4 грама (без батерия), броят на точките на инч : 750/1500 (превключва), Свързване : безжична, с 1 батерия тип АА (включени в комплекта) - има индикатор за оставащия заряд на батерията. -Trackball ELECOM "DEFT" предвижда точно преместване на курсора за да се гарантира превъзходна точност.Помогнете подобряване на производителността на вашата работа. -Технология на оптично проследяване : оптичен сензор може да чете точното движение.

R

Продукти в категория