.

.

Търсещия автоматичен прекъсвач ac UNIT с Вграден Тестер контакти GFCI AC 90-120 В, штепсельная вилица САЩ + Звукова индикация с Регулируема Чувствителност + Мигащ led индикат?

Търсещия автоматичен прекъсвач ac UNIT с Вграден Тестер контакти GFCI AC 90-120 В, штепсельная вилица САЩ + Звукова индикация с Регулируема

BGN 14.00
Продукти

⚡【РЕГУЛИРАНЕ на чувствителността до най-ниското си ниво】 Преди да тествате, моля, регулирайте чувствителността на сензора автоматичен прекъсвач ac до най-ниската стойностИли той подава звуков сигнал почти при всеки ключа!!!При най-ниската настройка на приемник незабавно ще подаде звуков сигнал, когато се приближите до желаната от вас выключателю, след това можете да настроите по-висока чувствителност, за да намерите правилния ключ. ⚡【Търсене на автоматичен прекъсвач ac 90-120 В】 Определя автоматични превключватели на електрически системи с напрежение 120 В, търсенето на детектора на ключа е Съвместим със стандартна система за прекъсвачи за променлив ток с напрежение от 90 до 120 В 50/60 Hz. ⚡【ТЕСТЕР GFCI】 Предавател, свързан към електрически контакт или инструмент, и приемник, използван за сканиране на лентата в търсене на подходящия ключ. ⚡【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Автоматичен прекъсвач finder може да се свърже с електрически розеткам със заземяване в американския стил.Предавател е оборудван с тестер контакти GFCI за проверка на състоянието на кабели в електрически контакт и тестване на устройства GFCI. ⚡【КАЛЪФ ЗА ИНСТРУМЕНТИ EVA】Сгъсти кутия за инструменти със защита от падане на съвсем малък играе важна роля в защитата на инструмент за удължаване на срока на експлоатация на устройството и което го прави по-лесен за носене. ⚡【Led индикатор за СЪСТОЯНИЕТО】 Led индикатор панел на предавателя на инструмент за търсене на автоматичен прекъсвач може да се информира за състоянието на тестото и да се избегне неправилно функциониране.

R

Продукти в категория