.

.

Комплект Ароматни Свещи LANGYA, 12 бр., Ароматерапевтическая Свещ, Натурален Соев восък, Безопасна и Не досадно, Преносими Ароматни Свещи за Пътуване, Идеален подарък н?

Комплект Ароматни Свещи LANGYA, 12 бр., Ароматерапевтическая Свещ, Натурален Соев восък, Безопасна и Не досадно, Преносими Ароматни Свещи

BGN 53.83
Продукти

❤ Всички наши восъчни опаковки отделят силен аромат и може да се използва с всички восъчните нагреватели, восъчните печками и нагреватели за свещи ❤ На всеки 2,5 грама, всеки аромат се състои от 6 квадрата.Те са произведени от растителни етерични масла и соев восък и не са острата миризма. ❤ Лесна употреба : Поставете топла кубче в печката восък, електрическа восковую горелка, нагревател на соев восък, нагревател на соев восък, за да получите ароматни освежители за въздух за дома, хол, спалня, баня и трапезария. ❤ Тези ароматни свещи са много подходящи за добавяне на вкус на всяко помещение.При нагряване той се разпространява във въздуха приятен аромат.Идеален за ежедневна употреба, сватби, събития, ароматерапия, спа, рейки, медитация и къпане. ❤ Ароматизирани восъчни блок в изискана опаковка на подаръка - най-добрият подарък за Коледа, деня на благодарността, Ден на шефа, Дивали, рожден ден или друг празник.Характеристики : 1. На всеки 2,5 грама, всеки аромат се състои от 6 квадрата.Те са произведени от растителни етерични масла и соев восък и не са острата миризма. Всички наши восъчни опаковки отделят силен аромат и може да се използва с всички восконагревателями, восъчните фурни и нагреватели за свещи. Тези ароматни свещи са много подходящи за добавяне на вкус на всяко помещение.При нагряване той се разпространява във въздуха приятен аромат.Идеален за ежедневна употреба, сватби, събития, ароматерапия, спа, рейки, медитация и къпане. Блок ароматизирани восък в изискана опаковка на подаръка - най-добрият подарък за Коледа, деня на благодарността, Ден на шефа, Дивали, рожден ден или друг празник.Технически характеристики : Размер на опаковката : около 31 * 11,5 * 8 см/12.15 размер на кутията инча единния : около 20.98 -инчов Материал : парафин и PVC Опаковъчен лист : Ароматерапевтическая свещ * 12.

R

Продукти в категория