.

.

Физиотерапия Остеопатия Хиропрактика Акупунктурный Масаж Силует САМ Творчески Различни без рамки Светещи Стенен Часовник Декорация на Дома, Модерни Подаръци - 37 ?

Физиотерапия Остеопатия Хиропрактика Акупунктурный Масаж Силует САМ Творчески Различни без рамки Светещи Стенен Часовник Декорация на

BGN 19.99
Продукти

❤【Стенни часовници, лесна инсталация】 Големи стенни часовници, диаметърът на които може да се регулира до 27 инча и максимален - 47 инчаЗареден с аксесоари и лесно се инсталира (следвайте инструкциите).Страхотна идея попълване на празни стени.Купете сега и се насладете на щастлив игра със семейството си, направени със собствените си ръце, този монтиране на границите не е необходимо секунди. ❤ 【МНОГО СТИЛОВЕ, АКРИЛНИ ЧАСОВНИЦИ】 Самозалепващи стенни часовници с триизмерна пяна EVA, показващи 3 D ефект.Изберете според стила на оформяне на интериора, вашият приятел ще види, че това е страхотна украса и ще хваля му. ❤ 【Точен безшумен механизъм】 Големите стенни часовници са изключително безшумни, ежедневно точността е повече или по-малко от 1 секунда, работят на батерии тип АА, може ефективно да се намали консумацията на енергия и да удължи живота. стенен часовник във фермата тихи и безшумни по време на работа, както и оставят след себе си тиха вечер. ❤ 【От висок клас, безопасно И издръжлив материал】 Фигурки часа САМ, изработени от пяна EVA и акрил огледала, устойчиви, устойчиви, им е лесно да се деформира, за да инсталирате и да стреля.Алуминиеви стрели, които се четат и по-точно на време.Един пирон няма да навреди на стената, необходим е само чук, за да инсталирате. ❤ 【ИЗИСКАНА опаковка ФАНТАСТИЧЕН подарък】 Часовници Yoohu - това модерните стенни часовници, декоративни стенни часовници, идеални за декориране на хол, спални, коридори, ресторанти, офиси, хотели.С изискана опаковка, той ще се превърне в чудесен подарък за семейството и приятелите.

R

Продукти в категория