.

.

JANKOW 4 бр. Сребърни Десертни Вилици за предястие, Мини-Вилици за плодове от Неръждаема Стомана, Вилица за Коктейли, Дегустация Вилици, Малка Вилица за торта, Могат да ?

JANKOW 4 бр. Сребърни Десертни Вилици за предястие, Мини-Вилици за плодове от Неръждаема Стомана, Вилица за Коктейли, Дегустация

BGN 1.33
Продукти

Трайност : Тези сребърни вилици от неръждаема стомана се отличават с висока издръжливост и не се огъват, не се разпадат и не ръжда, което ги прави чудесни за ежедневна употребаСтилен дизайн : Този прост и елегантен дизайн придава елегантен вид на всяко ястие.Гъвкавост на употреба : тези вилици са подходящи не само за сервиране на вечеря.Можете да ги използвате за приготвяне на десерти, салати, предястия и много други. Размери на сребърни вилици : 5,9 х 0,78 х 0,39 инча.В пакета се съдържа : 4 х сребърни вилици.Характеристики на сребърни вилици : - Дълготрайност : Тези сребърни вилици от неръждаема стомана се отличават с висока издръжливост и не се огъват, не се разпадат и не ръжда, което ги прави чудесни за ежедневна употреба. - Стилен дизайн : Този прост и елегантен дизайн придава елегантен вид на всяко ястие. - Универсална употреба : тези вилици са подходящи не само за сервиране на вечеря.Можете да ги използвате за приготвяне на десерти, салати, предястия и много други. Забележка : - размери на сребърни вилици : 5,9 х 0,78 х 0,39 инча каросерия съдържание на опаковката : - 4 сребърни вилици.

R

Продукти в категория