.

.

Капак кофи за диспенсера вода ZUYYON за бутилки с вода с обем 5 литра, Украса Кофи с принтом от памук и лен, многократно прахоустойчив калъф за диспенсера вода за вашия ?

Капак кофи за диспенсера вода ZUYYON за бутилки с вода с обем 5 литра, Украса Кофи с принтом от памук и лен, многократно прахоустойчив калъф

BGN 7.19
Продукти

?【Висококачествени материали】 : Прахоустойчив калъф за диспенсера за вода е произведен от futon платна, устойчива на износване и издръжлив, лесен за почистване, не избледняват и не дава на свиване след измиване ?【Размер】 : Размер на капаци на кофи за опаковка на водата е 11,02 * 14,96 инча, размерът на покрива на строителство - 14,96 * 14,96 инча, който е подходящ за повечето охладители за вода с обем 5 литра (19 литра). ?【Завързана дизайн】 : Прахоустойчив калъф за хладилника и ръба на плата за основно покритие, украсени с кружевными вложки, придающими вашия дом елегантен ретро вид. ?【Приложими сценарии】 : Капак кофи за диспенсера за вода, подходящи за вашия дом, хол, офис и всяко място, където вие определяте диспенсер за вода, и може да се защити и да декорирате бъчва за диспенсера за вода. ?【Задоволителен услуги】 : Ако имате някакви въпроси в процеса на покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-задоволителни услуги в рамките на 24 часа. ?【Висококачествени материали】 : Прахоустойчив калъф за диспенсера за вода е произведен от futon платна, устойчива на износване и издръжлив, лесен за почистване, не избледняват и не дава на свиване след измиване. ?【Размер】 : Размер на капаци на кофи за опаковка на водата е 11,02 * 14,96 инча, размерът на покрива на строителство - 14,96 * 14,96 инча, който е подходящ за повечето охладители за вода с обем 5 литра (19 литра). ?【Завързана дизайн】 : Прахоустойчив калъф за хладилника и ръба на плата за основно покритие, украсени с кружевными вложки, придающими вашия дом елегантен ретро вид. ?【Приложими сценарии】 : Капак кофи за диспенсера за вода, подходящи за вашия дом, хол, офис и всяко място, където вие определяте диспенсер за вода, и може да се защити и да декорирате бъчва за диспенсера за вода. ?【Задоволителен услуги】 : Ако имате някакви въпроси в процеса на покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-задоволителни услуги в рамките на 24 часа.Характеристика : ? е Изработена от висококачествена тъкан, лесен за почистване, здрав, може да защити и да декорирате резервоар за вода. ?Обличане прахоустойчив калъф за охладител за вода, вие ще можете да се въвеждат в дома си усещане за изкуство.

R

Продукти в категория