.

.

Дървена запирающийся тава за банкноти, однорядный тава за бележки, органайзер за съхранение на пари, органайзер за пари в брой (цвят на дървото)

Дървена запирающийся тава за банкноти, однорядный тава за бележки, органайзер за съхранение на пари, органайзер за пари в брой (цвят на

BGN 3.33
Продукти

【Идеален материал】 : Кутия за съхранение на пари, изработени от масивна дървесина, която е различна здравина и трайност, лесен и модерен външен видТой може да е комбиниран с интериор на вашия дом, когато съхраняването на парични средства.Това е и хубавото украшение. 【Отлично качество на изработка】 : Нашите кутии за съхранение на банкноти са изработени от висококачествени материали и допълнени обкова на съответните цветове.На външен вид е красива и гармоничен, материал устойчив на абразия и издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време. 【Съхранява парични】 : Нашият кутия за съхранение на пари в брой представлява кутия за съхранение на банкноти с един кабинета, в който може лесно да се постави пари и монети, а също така да се използва за сортиране на пари в брой или монети. 【Широко приложение】 : Запирающееся устройство за съхранение на багаж може да се използва за събиране на багаж, ежедневна съхранение на багаж в домашни условия, дневни продажби, бълха пазари и други случаи. 【Много добър подарък】 : Нашата кутия-органайзер за пари стилна и функционална.Това е идеален подарък за приятели или семейство.Това е много хубав подарък-изненада.

R

Продукти в категория