.

.

Хлебница Baking & Beyond с капак от Бамбукова дъска за табла, Компактен Хлебница с размер 13 x 7,5 x 5 инча за кухненски плотове, Титуляр на Контейнера за съхранение на хляб, Ко?

Хлебница Baking & Beyond с капак от Бамбукова дъска за табла, Компактен Хлебница с размер 13 x 7,5 x 5 инча за кухненски плотове, Титуляр

BGN 14.98
Продукти

? БЛАГОДАРЕНИЕ на КОМПАКТЕН МЕТАЛЕН ХЛЯБА BAKING & BEYOND ПЕЧЕНЕ се получава СВЕЖА И ВКУСНА (Побира ЕДНА питка хляб) Увеличи срока за съхранение на любимите си разновидности на хляб и сладкиши!Нашата хлебница предпазва вашия хляб, осигурявайки идеален климат, за да има хляб за по-дълго остава свеж!. ? ПЪРВОКЛАСНО КАЧЕСТВО.Не се разреши на крехки или колеблив формата на хляб!Този здрав и безопасен за храните контейнер за съхранение изработен от устойчив галванизиран метал, защитен от корозия, с екологично чисти бамбукови капак с дръжка за лесно вдигане.Сгънете капака, и тя ще се превърне дъска за бяла дъска!. ❤️ КОМБИНАЦИЯ ОТ ФОРМА И ФУНКЦИЯ.Нашият контейнер за съхранение на храна е елегантен сив цвят с изображение на кръст, което го прави идеално допълнение за всяка кухня или килер!Той добре се съчетава с всякакъв интериор, независимо дали е с минималистичен, модерен или селски!. ? ОСВОБОЖДАВА ВАШИЯ ТЕЗГЯХА от ЕЛЕМЕНТАРНО.Нашият компактен контейнер за хляб с голям капацитет размер 13x5x7,5 инча (Lxwxh) достатъчно вместителен за хляба, а също и за печене на бисквити, понички, пържени картофи и много други.Освен това, той е лек, така че можете да го вземете с тезгяха и сервирайте за закуска!. ? ПОДАРЪК ОТ ЛЮБОВ.Нашата универсална метална хлебница с дъска за рязане на хляб - практичен и високо са ценени подарък за вашите приятели, семейство или колеги на рождени дни, сватби, годишнини, нов дом, Ден на майката, Коледа и за други специални поводи!.Baking & Beyond - американската търговска марка от Охайо, и нашата мисия - да върнем усмивката на всеки, който купува нашата продукция.Ние смело противостоим ниско продукти, изготовленным от ненадежден материали, които са предопределени да разочарова.Нашите днес за вашия кухненски плот разработени в САЩ и преминал професионална проверка, така че можете да се доверите на качеството и уменията на производство на храни, които купувате!.Нима не ви харесва на вкус, мирис и консистенция на прясно изпечен хляб, сякаш той току-що от фурната?.След като хлябът излиза от фурната и се превръща в бюрото си, той е изложен на атмосферни влияния.Това прави хляб уязвими към пересыханию или безсърдечие.А ако държите на хляб в пластмасова опаковка, в нея ще задържат влага, която може да допринесе за растежа на плесен!.

R

Продукти в категория