.

.

UYSVGF Домакински Стъклен буркан с капак За Съхранение на бутилки Прозрачна Стъклена Тръба Фланец на Резервоара За Бутилки Корк Кухня (Цвят: прозрачен размер: 1200 мл)

UYSVGF Домакински Стъклен буркан с капак За Съхранение на бутилки Прозрачна Стъклена Тръба Фланец на Резервоара За Бутилки Корк Кухня (Цвят:

BGN 3.00
Продукти

Корпус от висококачествена borosilicate стъкло, по-прозрачен, по-канава; високо боросиликатное стъкло издържа на моментната разлика температура -30 ° C -120 ° C It е добър контейнер, в който могат да се съхраняват бобовый чай, сушени плодове, подправки и т. Това е добър помощник в живота си.Прозрачни бутилки, творчески топка от корк.Функционално перфектни като капацитет за съхранение. Приложение : Може да се използва за съхранение на чай, хранителни продукти, галантереи, кафе на зърна и т. Корпус от висококачествена borosilicate стъкло, по-прозрачен, по-канава; високо боросиликатное стъкло издържа на моментната разлика температура -30 ° C -120 ° C. It е добър контейнер, в който могат да се съхраняват бобовый чай, сушени плодове, подправки и т. Това е добър помощник в живота си.Прозрачни бутилки, творчески топка от корк.Функционално перфектни като капацитет за съхранение. Приложение : Може да се използва за съхранение на чай, хранителни продукти, галантереи, кафе на зърна и т., Тези красиви стъклени буркани за съхранение от корк капак, със сигурност ще стане чудесен доказателство за вашата любов в кухнята.Ако вие ще се наслаждавате на всеки момент в кухнята, не го пропускайте.Тези красиви банките ще направят вашата кухня красива и ще накарат още повече да се влюби приготвяне на храна.Благодарение на идеалното дизайн можете да получите достъп до различни видове контейнери за подправки, захар, чай, кафе, зърнени храни точно имате под ръка, когато искате.Това е един прекрасен подарък за всички любимите си и на вашия приятел.Цвят : прозрачен Името на стоката : Стъклена запечатани банка Материал : тапи от borosilicate стъкло Малък : 500 мл, около 500 г, 9,6 * 13,7 см / 3,78 * 5,40 инча Обем : 800 мл, около 600 грама, 9,6 * 17,7 см / 3,78 * 6,97 инча Обем : 1200 мл, около 850 г, 9,6 * 23,7 cm / 3,78 * 9,77 дюймасписок продукти : бутилка за съхранение на 1 бр. В комплекта са включени само бутилка, без декоративни изображения, като подправка за кафе на зърна са включени. Поради разлика между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта. Сравнете размерите на детайли с вашите, моля, се допуска отклонение от около 1 см от ръчно измерване.

R

Продукти в категория