.

.

2023 Подаръци на бала в Колежа за Него, Нейната Приятелка, Гадже, Дъщеря, Син, Приятел, Съученик, Учител, Подаръци за студенти, Писма, Вдъхновяващи Ключодържатели за за?

2023 Подаръци на бала в Колежа за Него, Нейната Приятелка, Гадже, Дъщеря, Син, Приятел, Съученик, Учител, Подаръци за студенти,

BGN 1.67
Продукти

Неръждаема стомана ?【Поздравителни подаръци на бала】 идеален за клас възпитаници, жени, мъже, нея, него, син, дъщеря, приятели, сестра, брат, гадже, приятелка, племенници, племенник, внук, внучка, деца, възрастни хора, занаятчии, медицински сестри, ученици, завършили колежи. ?【 Висококачествена полирана покритие; Супер блестящ; Това е добър твърд материал, не е крехък и не е евтин на допир.Окачване среден размер, и съобщение на брелке лесно се четат. ?【Размер】 Диаметър на бала на ключодържател за ключове : 1,1 инча, размери останалите три ключодържатели : 1.67 инча; Съвети : допустима грешка при измерване на ръка. ?【Уникална идея за подарък】Бала ключодържател можете да дадете за себе си, уникални прощальные подаръци за възпитаниците на колежа, висшите класове на гимназията.Приятен спомен за последния вечер.Имайте вяра в това, колко далеч можете да влезете в системата.Но не забравяйте да се насладите на пътуването. ?【След продажбата】 След получаване на стоката, ако имате някакви недоволство или предложения можете да се свържете с мен по всяко време.Аз ще направя всичко възможно, за да реши този проблем за вас, благодаря ви за избор на магазина и ви пожелавам щастлив живот.Деления - това са важни моменти растеж и преход в живота.Тези Персонални Ключодържатели ключодържател ще се превърне в Идеален подарък за бала през 2022 г. за Специалното завършил.Направете идеалния подарък за бала 2022 година за нея, подаръци на бала в гимназията, подарък за дипломирането в колежа за него, подаръци на бала в класната стая 2022 година, подарък за спомен от последния, подаръци за възпитаниците на училището и т., Отличен подарък за бала и за учителите, нова учителка, дъщери, сестри, приятели.

R

Продукти в категория