.

.

Дървени Кутии За съхранение на LEKUAIJIA Nesting За показване, Кошница за Дървени Кутии, Кутии За Съхранение на Дървени Кутии, Кутии за дрехи, Кутии За Декор на Фермерска къ?

Дървени Кутии За съхранение на LEKUAIJIA Nesting За показване, Кошница за Дървени Кутии, Кутии За Съхранение на Дървени Кутии, Кутии за

BGN 17.19
Продукти

✭Декоративни дървени кутии - Красива поредица от кутииТри правоъгълни кутия за скворечников, които са отлични за домашен интериор, съхранение и организация. ✭Гнездо конструкция за съхранение и носене - на Тези вложени кутии могат штабелировать и поставите един в друг за удобство на съхранение.Изрязани дръжки улесняват переноску кутии. ✭Многофункционални контейнери - Тези дървени кутии за съхранение са идеални за играчки, игри, книги, DVD, сезонни стоки, дрехи, обувки, плодове и зеленчуци, принадлежности за кухня, градина или бродерия.Различни размери предлагат много възможности за съхранение на възглавници, легла, хавлиени кърпи, тоалетни принадлежности, цветя и още много други. ✭ Лека конструкция за удобство на лечение - Лек дизайн е по-подходящ за използване от много хора, децата и възрастните хора могат да съхранявате играчки и други предмети, което е удобно за децата и възрастните хора, когато се движат и переноске. ✭ Дизайн на защита на Ръбове и ъгли дървена кутия имат заоблена форма за избягване на удар и надраскване на кожата на продукти и потребителите.

R

Продукти в категория