.

.

WellieSTR 10 БР Хлеборезка за нарязване на филии Хляб Професионален Инструмент за отчитане на количеството на Тестото Пластмасова Дръжка с Остър Инструмент За Рязане н?

WellieSTR 10 БР Хлеборезка за нарязване на филии Хляб Професионален Инструмент за отчитане на количеството на Тестото Пластмасова

BGN 13.00
Продукти

-Материал : държачът (зелената част), острието е изработено от въглеродна стомана + ABS -Характеристики : Това е нож по-тънки и има по-бързо получават най-модерните.Той е подходящ за ножове за рязане на хляб и много други неща -подходящ е за френски хляб.С негова помощ можете лесно да нарежете на красиви парчета, особено при използване на пръчки. -Технически характеристики : 14x2,6х4см. -Опаковъчен лист : 10 * Нож за нарязване на хляб. Острието остро, бъдете внимателни, за да не поранить ръка, не може да играе с детето, тя трябва да бъде поставен на недостъпно за бебето място 2. Тъй като той се произвежда от въглеродна стомана, тя по-рязко неръждаема, но лесно ръждясва.След употреба го почистват и се втрива в малко количество на растителните масла.

R

Продукти в категория