.

.

Victoper Bluetooth Шапчица-бини с подсветка 2 бр., 5 Led Акумулаторна Налобных Фенери с Безжични Слушалки, Вязаная Шапка Унисекс с Bluetooth, Женски Мъжки Подарък Чорапи за баща и с?

Victoper Bluetooth Шапчица-бини с подсветка 2 бр., 5 Led Акумулаторна Налобных Фенери с Безжични Слушалки, Вязаная Шапка Унисекс

BGN 2.00
Продукти

[Светъл и модернизирана] Благодарение на 5 подобрени led чипам нашата обновена Bluetooth шапчица със светлината на 250 лумена, ще ви осигури достатъчно осветление за различни нощни дейности, като например нощен бягане, колоездене, къмпинг, туризъм и т [Bluetooth слушалки] Насладете се на слушане на музика в нашата шапочке с Bluetooth слушалки, като запазва топлината!Благодарение на универсалната технология Bluetooth нашата Bluetooth шапка може да се свърже към всички медиаплеерным устройства с Bluetooth поддръжка, включително смартфони, таблети, i Phone, i Pad, Android, лаптопи, персонални КОМПЮТРИ и т. [Акумулаторна и 3 режима] Благодарение на зарядното USB кабел-C и интерфейс на нашата Bluetooth-шапка-бини може да се зарежда по-бързо и по-удобно.Един час на зареждане осигурява до 3 часа на яркостта.Междувременно, нашата безжична шапчица beanie Bluetooth има следните 3 режима на работа : режим на енергоспестяване, режим висока осветеност и режим на червено /сини светлинни ефекти, което ви дава различни възможности за избор. [Лесна за употреба и измиване] Всички функции се изпълняват една и прост бутон.Щракнете върху бутона, за да включите светлината и лесно да се промени режими във всяка ситуация.Междувременно led светлини в предната част на шапки подвижна, което означава, че можете удобно да го оттеглят и се измива с помощта на индивидуално осветление и безопасно. [Чудесен избор на подаръци] Хайде и поръчайте нашите Bluetooth-beanie шапка и изпратете я на приятелката си, на човек, на жена си, мъжа си, майка си, баща си, сестра си, брат си, на децата и на всички, които обичаш, като подарък за Коледа / Нова година / Св. Валентин / Ден на благодарността възможно най-скоро.Нека заедно ще преживеем зимата с топлина и блясък!. [Светъл и модернизирана] Благодарение на 5 подобрени led чипам нашата обновена Bluetooth шапчица със светлината на 250 лумена, ще ви осигури достатъчно осветление за различни нощни дейности, като например нощен бягане, колоездене, къмпинг, туризъм и т. [Bluetooth слушалки] Насладете се на слушане на музика в нашата шапочке с Bluetooth слушалки, като запазва топлината!Благодарение на универсалната технология Bluetooth нашата Bluetooth шапка може да се свърже към всички медиаплеерным устройства с Bluetooth поддръжка, включително смартфони, таблети, i Phone, i Pad, Android, лаптопи, персонални КОМПЮТРИ и т.

R

Продукти в категория