.

.

Адаптивни Готини Пръстени Shusukue за Мъже, възпитаници на гимназия и колеж, Именное Страхотно Пръстен, Стерлинговое Сребро, да, страхотен Пръстен с камък Рожден ден, П?

Адаптивни Готини Пръстени Shusukue за Мъже, възпитаници на гимназия и колеж, Именное Страхотно Пръстен, Стерлинговое Сребро,

BGN 1.67
Продукти

【Качеството на бижута луксозни】 Изискано бижу умения, плюс подобрена система за 3 D печат, за да се гарантира най-високо качество 【Индивидуални стъпки】 : 1. Щракнете върху "персонализиране сега". Изберете материал пръстени, размерът на пръстена се регулира така, че тя да бъде подходящо за повечето хора. 【Сладък подарък 】 : Искате ли да изненадате някой уникален подарък или просто да отпразнува важен етап или празник, той именное пръстен обещание ще се превърне в прекрасен подарък за мъже, възпитаници на гимназия и колеж, или като предложения за себе си. 【Предпоставка, в комплект】 : Изискана опаковка, това е обичай пръстени за завършилите гимназия и университет. 【Следпродажбено обслужване】 Гаранция подмяна на 90 дни, 1 година гаранция от потъмняване.Покупка без риск!!Просто Е Попълнил Своето Пръстен Обещания.Добре дошли в Shusukue, водещ онлайн магазин за подаръци, специализиран за персонализирани подаръци. Гладка полирана покритие · Покритие от благородни метали · Защитно дограма с имитация на родимого камък · Специално за вас и вашето училище · Ръчна работа · По поръчка.Класическа колекция.Увековечьте училищните си години елегантен пръстен, в който се разказва историята си.Колекция Classic Petite прославя традиция, с помощта на специфични елементи на дизайна в комбинация със смел контраст, допълват вашия стил.Благодарение на ефектна рамка около камък и гладка полирана графика ще носят гордо си пръстен и се грижиш за тях от дълги години.Предлага се в 3 варианта металик, тапицерия : с платинен покритие; с позлатените покритие, с покритие от розово злато.Изживейте своя пръстен и с помощта на родимого камък любим цвят.

R

Продукти в категория