.

.

Пепелници за Цигари, Домашни Пепелници, Креативна Керамична Пепелник, Украса за Пепелници, Домашни Хол, Спалня, Занаяти, Кутия за съхранение на отпадъци, Луксозна Б?

Пепелници за Цигари, Домашни Пепелници, Креативна Керамична Пепелник, Украса за Пепелници, Домашни Хол, Спалня, Занаяти, Кутия за

BGN 62.80
Продукти

Лесен за почистванеТова може да се предотврати превръщането на цигари в пепел или на масата.Пепелник достатъчно голяма, за да побере няколко пушачите.Не само в пепелника, но и уникално бижу.Изискан подарък за пушачи и непушачи, мъже или жени.Стил е прост и популярен. 100% Високо качество, опазване на околната среда, изящна изработка производство.Това е хубавото украса за дома, фигурки и колекции. Чудесен подарък за рожден ден, парти и т., за приятели, роднини, любовници.Лесен за почистване.Това може да се предотврати превръщането на цигари в пепел или на масата.Пепелник достатъчно голяма, за да побере няколко пушачите.Не само в пепелника, но и уникално бижу.Изискан подарък за пушачи и непушачи, мъже или жени.Стил е прост и популярен. 100% Високо качество, опазване на околната среда, изящна изработка производство.Това е хубавото украса за дома, фигурки и колекции. Чудесен подарък за рожден ден, парти и т., за приятели, роднини, любовници.Стил : Това изглежда просто, но елегантно, модерно и практично.Вие ще се чувствате очарователна и елегантна.Украса на вашия дом, веранда, кухня, балкон, офис, тераса.Това е много подходящ за ежедневна употреба, хотел, бар, ресторант, улици, кафенета, развлечения на открито или за декорация на дома Име : Креативна европейската керамичен пепелник Размер украса : 16x16x15 см /6,3x6,3x6 "Стил : Европейски Цвят : като на снимката Тегло : 1800 g Опаковка включва : 1x Креативна европейската керамичен пепелник Украшения1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Снимки на продукта не включва други стоки, освен пепелници. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ще се радваме на вашите отзиви, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

R

Продукти в категория