.

.

Миниатюрна Статуетка на Религиозния Бог БИСМААДА, Декоративна Статуетка-Изложба за дома, офиса и арматурното табло на автомобила (Ek Onkar Gold Stone-S)

Миниатюрна Статуетка на Религиозния Бог БИСМААДА, Декоративна Статуетка-Изложба за дома, офиса и арматурното табло на автомобила (Ek Onkar

BGN 11.50
Продукти

?BISMAADH е религиозна статуетка за дома, офиса и арматурното табло на автомобила, произведени от акрил и красива презентация на изработка ? Имаме различни религии и размери, в този прекрасен асортимент от експонати.Можете лесно да изберете размер и вашия любим експонат idol.Лесно можете да почистите с помощта на суха и влажна кърпа. ?Този експонат можете да украсите всяко място, където искате да се отървете от негативизъм и да получите благословиите на религиозния бог.Можете да използвате тази статуетка у дома, в офиса и на арматурното табло на автомобила. ?Този прекрасен набор от декоративни фигури ще добави нотка на топлина в колата и дома.Уникални форми правят тези експонати идеален избор за подарък на близките си хора и ще направят деня ви специален и важен. ?Според митологията Васту, религиозни идоли, изложени в северо-източна посока от хола и Пуджа, донесе Здраве, благоденствие, мир и щастие в семейството. ?BISMAADH е религиозна статуетка за дома, офиса и арматурното табло на автомобила, произведени от акрил и красива презентация на изработка. ? Имаме различни религии и размери, в този прекрасен асортимент от експонати.Можете лесно да изберете размер и вашия любим експонат idol.Лесно можете да почистите с помощта на суха и влажна кърпа. ?Този експонат можете да украсите всяко място, където искате да се отървете от негативизъм и да получите благословиите на религиозния бог.Можете да използвате тази статуетка у дома, в офиса и на арматурното табло на автомобила. ?Този прекрасен набор от декоративни фигури ще добави нотка на топлина в колата и дома.Уникални форми правят тези експонати идеален избор за подарък на близките си хора и ще направят деня ви специален и важен. ?Според митологията Васту, религиозни идоли, изложени в северо-източна посока от хола и Пуджа, донесе Здраве, благоденствие, мир и щастие в семейството.

R

Продукти в категория