.

.

Zerodeko 1 Комплект Вакуумно Чанта За Съхранение Херметически Торбички За Съхранение На Сгъваема Чанта Вакуум Мерки И Теглилки Чанта Материал Pe Торба За Дрехи Водоуст?

Zerodeko 1 Комплект Вакуумно Чанта За Съхранение Херметически Торбички За Съхранение На Сгъваема Чанта Вакуум Мерки И Теглилки

BGN 1.00
Продукти

пластмасатаЧанти-организаторите за пътуване : това е подарък за нов дом, за приятелите си, които са се преместили в нов дом.Вакуумна торба за матрак : в него се съхранява и се урежда с дрехи, завивки и много други, когато те не ви трябват.Пакети с вакуум уплътнение : опазване и съхранение на дрехи и постелки в шкафовете.Вакуум опаковъчни пакет : Подходящ за дома, в стая, в спалнята, той може да предпазва вашите дрехи и одеяло от влага. Вакуум опаковъчни пакет : Двоен цип с плъзгач и клапан с тройно уплътнение, предназначени за освобождаване на въздух и да се върнете обратно.Чанти-организаторите за пътуване : това е подарък за нов дом, за приятелите си, които са се преместили в нов дом.Вакуумна торба за матрак : в него се съхранява и се урежда с дрехи, завивки и много други, когато те не ви трябват.Пакети с вакуум уплътнение : опазване и съхранение на дрехи и постелки в шкафовете.Вакуумна торба за запечатване на : Подходящ за дома, в стая, в спалнята, той може да предпазва вашите дрехи и одеяло от влага. Вакуумна торба за компресиране : Двоен цип с плъзгач и клапан с тройно уплътнение, предназначени за освобождаване на въздух и да се върнете обратно.Пратката включва 3 х чанта за съхранение (40x60 cm) 3 х чанта за съхранение (60x80 см) 1 х ръчна помпа Характеристики-Благодарение на вакуум компрессионной дизайн, ви е удобно и портативно носят в чантата си, за да подреди дрехите. - Цвят : Чанта за съхранение на завивки с различен цвят. - Идеален за съхранение на дрехи и постелки в вакуумном пакет за дрехи. - Материал : опаковки за съхранение с вакуум запечаткой PA, PE. - Размер : Около 40x60 см. /15,75x23,62 инча; Пакети за вакуум опаковане 60x80 см/23,62x31,5 инча. - Дизайн с различни размери, лесно ще ви помогне да съхранявате голям брой предмети.С тази чанта за дрехи вашият дом ще се превърне в спретнати и чисти Вакуумно-прессованным чанта. - Не само могат да се съхраняват, но също може да изпълнява , , прахозащитен и други функции пътни вакуумни торби - Тези вакуумни торби за съхранение на дрехи са изработени от устойчив материал, който може да бъде известно време сгъстен чанта.Описание на продукта Удобен вакуум чанта за съхранение Се стреми да въведе ред в дома си и съдържа всичко необходимо е в ред?Тази чанта за съхранение - вашият най-добър избор.

R

Продукти в категория