.

.

Светещ лента, Светещи в тъмното Стикери за стена, Сценичното Украса за дома от Нежна лента, Размер: 9,84 ft X 1,57 инча (Цвят: Сребристо-червено светло)

Светещ лента, Светещи в тъмното Стикери за стена, Сценичното Украса за дома от Нежна лента, Размер: 9,84 ft X 1,57 инча (Цвят: Сребристо-червено

BGN 25.10
Продукти

[ШИРОКА ГАМА от ПРИЛОЖЕНИЯ] Светлинен лепило е с ширина 1,57 инча и дължина 9,84 футаМожете да го нарежете на малки парченца и се прикрепя към различни розеткам ключове, вратата ръце, противопожарному оборудване и т., така че той служил предупреждение в тъмното. [ЛЕКОТА на ИНСТАЛИРАНЕ на] Просто свалям тампон, а след това залепете лентата на чиста, суха повърхност. [ПОСТОЯННО ОСВЕТЛЕНИЕ] Светонакопляющая луминесцентна лента може да се натрупват светлинна енергия при естествена светлина или всяка друга светлина и може непрекъснато да излъчва светлина в продължение на дълго време на тъмно. [ПРИМЕНИМАЯ СЦЕНА] Сияние нежна лента е много подходящ за употреба в домовете и офисите, на сцени и партита. [ТОПЛО НАПОМНЯНЕ] Трябва да си го сложите един път и не се движат отново.Можете да се разтопи лепилото на дъното с помощта на компресор с горещ въздух.Никаква течност не може да влезе вътре в рамките на 24 часа след натоварения залепване. [ШИРОКА ГАМА от ПРИЛОЖЕНИЯ] Светлинен лепило е с ширина 1,57 инча и дължина 9,84 фута.Можете да го нарежете на малки парченца и се прикрепя към различни розеткам ключове, вратата ръце, противопожарному оборудване и т., така че той служил предупреждение в тъмното. [ЛЕКОТА на ИНСТАЛИРАНЕ на] Просто свалям тампон, а след това залепете лентата на чиста, суха повърхност. [ПОСТОЯННО ОСВЕТЛЕНИЕ] Светонакопляющая луминесцентна лента може да се натрупват светлинна енергия при естествена светлина или всяка друга светлина и може непрекъснато да излъчва светлина в продължение на дълго време на тъмно. [ПРИМЕНИМАЯ СЦЕНА] Сияние нежна лента е много подходящ за употреба в домовете и офисите, на сцени и партита. [ТОПЛО НАПОМНЯНЕ] Трябва да си го сложите един път и не се движат отново.Можете да се разтопи лепилото на дъното с помощта на компресор с горещ въздух.Никаква течност не може да влезе вътре в рамките на 24 часа след натоварения залепване. Специална забележка : зелена светлина за най-ярка, на други цветове се обработват зелена светлина, така че ефектът не е толкова ярък, като при зелена светлина. Стойте на стълбите, в стаята, в коридора, за да ви е по-безопасно и комфортно в тъмното. Светещ фотолюминесцентная лентата не само ви осигурява сверхсильное предупреждение в тъмното, но и придава на вашето сценическому реч уникален цвят.

R

Продукти в категория