.

.

Cabilock 2 бр Гърне Офис на Зелено Училище Притежателя на Контейнери За вода За Закуска Банки за Възрастни Стоманени За Къмпинг Изолирани Цвят От Неръждаема Стомана Ра?

Cabilock 2 бр Гърне Офис на Зелено Училище Притежателя на Контейнери За вода За Закуска Банки за Възрастни Стоманени За Къмпинг Изолирани

BGN 0.33
Продукти

Неръждаема стоманаБутилка с вакуумна изолация с двойни стени : мини-дизайн, дълго запазване на топлина и студ, дава възможност готви ориз, супа и т., да се насладите на вкусни ястия.Самозалепваща чаша за вода : Тази чаша е изработена от материал, много безопасно.Контейнери за храна за пътуване : Преносим, красив външен вид, добра топлоизолация осигуряват популярността му. контейнер за храна.Мини-тлеющая на везната : Случайна чаша с широк отвор за врата, която улеснява пълненето и почистването на банките за продукти и позволява на потребителите, има пряко от банките.Термоконтейнер за супа : Подходящ за дома, на работа, на училище, на пикник и т., е Безопасно за деца и възрастни, гарантира, че ще можете да се насладите на вкусна храна всеки ден.Списък на опаковки 2 x чаша за съхранение Характеристики -Мини дизайн-подходяща за студенти, за да носите със себе си такива течности, като овесени ядки, мляко, супа и други продукти в контейнер за овесена каша за една нощ. -Материал : Преносим храни колба от неръждаема стомана -Интелигентен дизайн осигурява добра хидроизолации и херметичност на контейнера за салата. -Подходящ за използване като подарък за нов дом или фестивал на вашите приятели и колеги. -Чаша кръгла и мека, си удобен за държане в термоизоляционной чаша за вода. -Цвят : зелен чаша с вакуумна изолация -Размер (260 ml) : 10,50 X7,60 X7,60 см / 4,13 X2,99 X2 вакуумно банка за хранене. -Се използва висококачествена неръждаема стомана, материал за защита на околната среда, безопасна и здравословна кухня.Информация за Товарахтермический контейнер за супа Ако търсите изолирующую чаша стабилно качество на разумна цена, искам да ви препоръча тази изолирующую чаша от неръждаема стомана.бутилка с вакуумна изолация с двойни стени, които използваме висококачествени, така че да можете да го съхранявате дълго време.travel контейнери за хранителни продукти междувременно, той има привлекателен външен вид.Изолационен чаша за вода - това би бил най-добрият помощник за вас.

R

Продукти в категория