.

.

Информация за контакт хартия с Ленено Модел, Водоустойчива Подплата за чекмеджета, Самозалепващи Стикер За кабинет, Тапет с размер 15,6 инча на 118 инча (сив)

Информация за контакт хартия с Ленено Модел, Водоустойчива Подплата за чекмеджета, Самозалепващи Стикер За кабинет, Тапет с размер 15,6

BGN 0.67
Продукти

РАЗМЕР : на Разположение 15,6 инча и 9,8 фута на дължина(40 cm x 3 м), с дебелина 0,22 мм. с мрежа за измерване и рязане на хартия-субстрат. САМОЗАЛЕПВАЩИ салфетки се почистват с влажна кърпа или гъба.Комплексно използване и украса : чудесно за покриване на кухненски шкаф с всякакъв размер, чекмедже на шкафа, занаяти, нощни шкафчета, библиотеката, рафтове, врати и дори стените и т., ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА : лесно е да се прилага за всяка непористую повърхността само с топлинния пистолет и гумен.СЪВЕТИ : Може да се прилагат на повечето плоски повърхности, непременно почистете слънцезащитна повърхност преди нанасянето.Характеристика : подходящ за всяка инсталация у дома или в офиса.Лесно се инсталира на стомана, твърда пластмаса, гипсокартон, плочки, ламинат, твърда дървесина и стъкло.Гланц фолио с микрообработанной повърхност за лесно почистване, обслужвани и се определя, а също така са устойчиви на надраскване, мръсотия, замърсяване и вода.Воздухоотделяющий лепило на акрилна основа лесно се движи и се отстранява, което прави всеки проект тайна е лесна работа.Идеален за всеки дом или офис проект, независимо дали е настолни компютри, кухня, шкафове, бани, фамилна стая или всякакъв вид схванат мебели или аксесоари.Напомня на : Материалът може да бъде пресечен по размер ножици за индивидуално заявление в зависимост от изискванията. ■ Забележка : 1. Цветови тонове могат да варират поради осветление в стаята, снимки на стената, само за справка. Купувайте достатъчно роли, за да се уверите, че те са от една и съща партия, за да се избегне разликата в цвета. Тапети, които можете да получите, може да има някои бръчки върху тях или в двата края, но това не се отразява на външния вид след употреба върху суха и равна повърхност.Надявам се, можете да разберете.

R

Продукти в категория