.

.

Капакът е Подходящ за банките от кисело мляко Oui, 4 опаковки от Бамбук Многократно капаци, Дървени капачката е Съвместима с буркан от кисело мляко Yoplait, герметична и ?

Капакът е Подходящ за банките от кисело мляко Oui, 4 опаковки от Бамбук Многократно капаци, Дървени капачката е Съвместима

BGN 3.33
Продукти

Списък на пакет : Включва 4 броя херметически затворени бамбукови капаци, подходящ за банките от кисело мляко oui, 1 бр 6 парчета бели кръгли стикери за маркиране и класификация. естествени материали : Тези бамбукови капаци, изработени от естествен бамбук, който е храна, не е токсичен.Той може да издържа многократно използване безброй пъти, без напрежение и силиконови ленти, които придават усещане за стягане и ще помогне за предотвратяване на течове.ПРАВИЛНИЯТ РАЗМЕР : Тази дървена кутията е идеална за банките от кисело мляко yoplait oui, без разлика, като и оригинална, свързани с нея, но се използва по-често, отколкото преди.(Горна кръг - + 1 см, не засяга използването).ПРАКТИЧНИ КАПАЦИ : проблеми с вашата кутия за кисело мляко?Опитайте тези за многократна употреба с дървени капаци, които са подходящи за един буркан от кисело мляко oui!Превърнете вашите банки в магазина за съхраняване на подправки, кафе на зърна, конфитюр, сок, подходящи за приготвяне на течни или сухи продукти!.ГАРАНЦИЯ : 30 дни безплатно връщане, пълно възстановяване, гаранция за безплатна замяна.Специални обстоятелства могат да удължат гаранционен срок в зависимост от конкретната ситуация.ЗАЩО ИЗБРА ТОЧНО НАС?. Размерът е идеален за буркан от кисело мляко oui. Безопасни и здравословни естествени бамбукови материали. Изящна изработка производство, приятни на вид следи от дърво. Херметична силикон пръстен за хранителни продукти. Допълнителни стикери за класификация на вашите кутии.

R

Продукти в категория