.

.

Калъф LeYi за Samsung Galaxy а a53 5G с предпазно фолио от закалено стъкло [2], Въртящи се на 360 ° Околовръстен притежателя, Магнитна поставка, Защитен калъф с ръбове от розово зл?

Калъф LeYi за Samsung Galaxy а a53 5G с предпазно фолио от закалено стъкло [2], Въртящи се на 360 ° Околовръстен притежателя, Магнитна поставка,

BGN 1.00
Продукти

【Е съвместим с】 Този калъф е специално разработен за Samsung Galaxy а a53 5 G 【Дизайн поставка за пръстени】 Оригинален дизайн за Samsung Galaxy а a53 5 G с поставка за пръстени, поддържа завъртане на 360 °, завой на 180 °.Прегледайте съдържанието на екрана по всяко време, на всяко място, под всякакъв ъгъл, за да отговарят на вашите нужди за гледане на филми, видеозвонках, обучение и работа.И това е подходящ за автомобили магнитно закрепване. 【Позлатени дизайн】 Край своята практика за телефон изпълнена с луксозни гальваническими златни линии, което изглежда стилно и красиво.Лек и мек, но здрав и естетичен калъф Samsung Galaxy а a53 5 G за защита от удар подчертава вашия стил. 【Защитно фолио за екрана * 2】 Защитен слой от закалено стъкло с твърдост 9 H осигурява така необходимия допълнителен слой на защита за максимална защита от надраскване и ежедневното износване и разкъсване. 【Следпродажбено обслужване】 Ние предлагаме 180-дневна гаранция за този калъф.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, оставяйки съобщение.ЛеЙи ще се радвам да се реши този проблем за вас в продължение на 12 часа.

R

Продукти в категория