.

.

Touchstone Традиционна индийска ръчна Бродерия, Подаръци за Пазаруване, Бижута, Сватбени декорации от изкуствени Перли, чанта за съвсем малък за Жени.

Touchstone Традиционна индийска ръчна Бродерия, Подаръци за Пазаруване, Бижута, Сватбени декорации от изкуствени Перли, чанта

BGN 1.33
Продукти

Закопчалката на дантелаНОВОСТ!Touchstone Индийски ръчна бродерия, цветя, подаръци, за Покупки, бижута, Сватбени сладки ръка, култивирани перли, връв, шнур, кремаво, сиво, червено, необичайна чанта, портфейл, комплект от 3 За жени.Технически характеристики : Размер на чантата : Дължина 8,50 инча.МАРКА : Touchstone е индийски бижута на марката премиум-клас вече 20 години.Те пресъздават това съкровище Бижута индийски наследство и се занимават с търговията на дребно в Индия.Сега е на разположение при вашия праг.ОПАКОВКА : В красивия тъканните торбата ръчно изработени, е подходящ за подарък и партита.ПОВОДЪТ ще добави блясък, ако го дари на сватба, на участието, парти, абитуриентски бал и всеки друг специален повод.Разкрасяване на специални дни, като Коледа, Deepavali, Id и други празници, рождени Дни, годишнини, Св. Валентин и Деня на майката.Достоен, красив връщане на парите, ако не сте във възторг; Насладете се на дълголетието ръчна изработка и внимание към детайла. · Направете подарък на околната среда : направете хубав подарък на този празничен сезон, упаковав подаръци за многократна употреба тъканни подарък пакети от Touchstone. · Всяка чанта се затваря в дантела. · Спестява толкова много време в опаковката.Идеален за подарък необичайна форма и колекции на малки предмети.Идеално за коледното събиране екстри. · За многократна употреба : може да се използва по-късно като елегантни чанти за съхранение на неща или повторно използвани за опаковане на подарък. · Придава на подаръка наистина кралски и специален вид.

R

Продукти в категория