.

.

8 Двойки Сенки За очи на Стикери Временни Татуировки Етикети Татуировки За Очите за Многократна употреба Стикери За очна линия на Очите Переводные Етикети за Грим ?

8 Двойки Сенки За очи на Стикери Временни Татуировки Етикети Татуировки За Очите за Многократна употреба Стикери За очна линия на Очите

BGN 1.33
Продукти

ВОДОУСТОЙЧИВ ТАТУИРОВКИ сенки за очи - Малък блясък за грим за жени, момичета, очна линия, сенки за очиЕтикети за да прехвърлите грим на очите - чудесен избор за Хелоуин, абитуриентски балове-маскарадов, cosplay, фестивали, концерти и всякакъв тип костюмирани партита.ВРЕМЕННА ТАТУИРОВКА на очите - Еко-стикери с татуировки са безопасни за използване.Стикер за партита със сенки за очи - Може да се използва като стикери за оцветяване, стикери за очна линия на очите, стикери за лице, просто истински татуировки.Етикети с татуировка на ОЧИТЕ - Отлични за деца и възрастни, за да покаже своята индивидуалност и изразяване на мисли.ВОДОУСТОЙЧИВ ТАТУИРОВКИ сенки за очи - Малък блясък за грим за жени, момичета, очна линия, сенки за очи.Етикети за да прехвърлите грим на очите - чудесен избор за Хелоуин, абитуриентски балове-маскарадов, cosplay, фестивали, концерти и всякакъв тип костюмирани партита.ВРЕМЕННА ТАТУИРОВКА на очите - Еко-стикери с татуировки са безопасни за използване.Стикер за партита със сенки за очи - Може да се използва като стикери за оцветяване, стикери за очна линия на очите, стикери за лице, просто истински татуировки.Етикети с татуировка на ОЧИТЕ - Отлични за деца и възрастни, за да покаже своята индивидуалност и изразяване на мисли.Пратката включва 8 двойки x етикети за татуировки със сенки за очи Характеристики -Размер : около 7,6x4,3x0,1 см/2,99x1,69x0,04 инча. - Може да се използва като стикери за оцветяване, стикери за очна линия на очите, стикери за лице, просто истински татуировки. - Най-добрият избор за тези, които искат да направят татуировка, но не желае да издържат на болка. - Отлично подходящ за деца и възрастни, за да покаже своята индивидуалност и изразяване на мисли. - Материал : Хартия, лепило. - Цвят : Различни цветове. - Малък блясък за грим за жени, момичета, очна линия, сенки за очи. - Подходящ за засилване на атмосферата партита по различни поводи.Информация за стоки, Вие ще бъдете в центъра на внимание!Стикер за лицето е задължително, за да се придаде на лицето си нещо уникално и специално.Нанесете стикер на очите, където и да се намирате.С него ще изглеждате по-красиви и очарователни.Добра украса за парти за себе си.

R

Продукти в категория