.

.

Коледни Кутии за Бонбони, Лидице Кутия за Бонбони във формата на кълбо, с Празни Украса за Коледната Елха, Украса За Коледната Елха, Подвесная Кутия за Бонбони За Па?

Коледни Кутии за Бонбони, Лидице Кутия за Бонбони във формата на кълбо, с Празни Украса за Коледната Елха, Украса За Коледната

BGN 6.84
Продукти

✔ (Пакет от 6) Празни форми за шоколадови бонбони във формата на топкаИзработена от неръждаема ламарина.Изтънчен външен вид и изискан изработка на производство, както и осигуряване на устойчивост и преносимост.С Коледа (в снежен ден Дядо Коледа и лосове са на път да се предам подарък) печатни проекти могат да се подчертае празнична атмосфера. ✔ Форма на топка, диаметър : 7,0 см /2,7 инча, може да съдържа 2 бр. шоколадови бонбони ferrero / 7 бр.Компактен размер и ниско тегло.Топка за украса на коледната елха, украса за коледното парти, лентата улеснява переноску желязна кутия и улеснява подвешивание коледна елха.Развешивание бижута на клоните на дърветата, в средата на масата, около парапет, над рецепцията и т. ✔Калъпи за коледни шоколадови бонбони.декорация от коледни топки.Универсален конфетный топка, която можете да напълните малки подаръци, поделками, шоколад, бонбони и т. се Използва за съхранение на хранителни продукти, аксесоари за бродерия, празнични подаръци от "бисквитки", за забавление на децата и много други. ✔ , Подходящи за Коледа, сватба, годеж, детска душа, на партито по случай рождения ден, Новата година, бутици, магазини, магазини за домашно хранене и различни подаръци и т. се Използва като кутия за съхранение на малки предмети, лекарства, копчета, мъниста, дрънкулки, само един дребен, че може лесно да се загуби. ✔ Материал : tin ✔ Форма : топката ✔ С принтом : Дядо Коледа, Лосове, елха ✔ Цвят : както е показано на снимките ✔ Диаметър : 7,0 см/2,7 инча ✔ Опаковка в пакет : 6 * Коледна кутия за бонбони от калай, 6 опаковки, празни кутии за сладки, форми за бисквити с капаци, подаръчни кутии във формата на кълбо, кутия за съхранение на бисквити, бонбони, закуски, кутия за съхранение на суап буркани за коледната елха, украса, коледна елха, подвесная кутия за бонбони, сувенири, детски празничен подарък-изненада.Изработен от ламарина, гладка и блестяща повърхност, здрав и издръжлив на употреба.Празнична и нежна кръгла кутия шоколадови бонбони с коледен дизайн, подходящи за Коледа.Лентата улеснява добив на желязна кутия и улеснява украса на коледната елха.Универсален конфетный топка, която можете да напълните малки подаръци, поделками, шоколад, бонбони и т.

R

Продукти в категория