.

.

Спортни Ръкавици за тренировки на Полпальца, Ръкавици за тренировка във Фитнес залата с обертыванием Китката, Велосипедни Ръкавици за Планински Велосипеди, Дишащ?

Спортни Ръкавици за тренировки на Полпальца, Ръкавици за тренировка във Фитнес залата с обертыванием Китката, Велосипедни Ръкавици

BGN 2.33
Продукти

Нескользящая дизайн може да увеличи триенето и гарантира надеждна устойчивост при интензивно движениеТой може да предпази ръцете ви от мазоли и мехури по време на фитнес и тренировки.Удобни и дишащи, идеален за спортни облекла.Идеален за спорт и фитнес, такива като вдигане на тежести, скално катерене, бягане, скално катерене, баскетбол, тенис на маса, вдигане на щанги и т. е Изработена от висококачествен полиестер материал, трайни и трайни за дълго използване.Описание на Този обект е един чифт спортни ръкавици, изработени от висококачествен и траен полиестер.Той е предназначен за предотвратяване на напрежение или нараняване на ръцете и китките.Подходящ за спорт и фитнес, като бягане, колоездене, скално катерене, вдигане на тежести и т. най-Добрият избор за вас.Характеристики - Цвят : черен - Материал : полиестер - Размер M : прибл. 19,00 X11,00 X1,00 см 7,47 X4,32 X0,39 инча, подходящ за обиколката на ръцете 19-21 см /7,48-8,26 инча.- Изработена от висококачествен полиестер материал, трайни и трайни за дълго използване.- Нескользящая дизайн може да увеличи триенето и гарантира надеждна устойчивост при интензивно движение.- Той може да предпази ръцете ви от мазоли и мехури по време на фитнес и тренировки.- Идеален за спорт и фитнес, такива като вдигане на тежести, скално катерене, бягане, скално катерене, баскетбол, тенис на маса, вдигане на щанги и т. - Удобни и дишащи, идеален за спортни облекла.Пакетът включва 1 x няколко тренировъчни ръкавици.

R

Продукти в категория