.

.

Калъф PEPKOO Kids за таблети HD 8 и HD 8 Plus, Лек, Гъвкав устойчив на удари калъф със Сгъваема дръжка-стойка за таблет 10-то поколение 2020 (Зелено и синьо)

Калъф PEPKOO Kids за таблети HD 8 и HD 8 Plus, Лек, Гъвкав устойчив на удари калъф със Сгъваема дръжка-стойка за таблет 10-то

BGN 0.33
Продукти

✅【СЪВМЕСТИМИ УСТРОЙСТВА】 е Предназначена само за таблети Fire HD 8 и Fire HD 8 Plus (8-инчов дисплей, 10-то поколение 2020 гНЕ е ПОДХОДЯЩ НИТО ЕДИН ДРУГ МОДЕЛ! ⚠ Моля, проверете номера на модела на вашия таблет устройство, преди да купите! ⚠. ✅【СПЕЦИАЛНО разработени за деца】 е Изработен от удобен за деца, нетоксичен и ударопоглъщащ еластична пяна EVA.Ultralight тегло и удобство за малките бебешки кошари. ✅【Превъзходни характеристики за ЗАЩИТА на】 Когато децата ги пуснете таблетката, уникална конструкция на защита на ъгли и устойчив на удари целия материал на корпуса могат да осигурят отлична защита. ✅【СТРАХОТНА многофункционална дръжка-поставка 】 Някои разпоредби за преглед и набиране на текст по желание на децата.Поставка достатъчно устойчиви на няколко различни повърхности, че е трудно за повечето други каботажните.Предлагат под формата на удобни дръжки за хващане и носене. ✅【НАДЕЖДНО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИТЕ】PEPKOO винаги се придържа към дизайн за осигуряване на добро качество и продължително използване. 2-годишна безплатна гаранция за вашата сигурност.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас чрез системата за съобщения.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще дадем задоволителен отговор. ✅【СЪВМЕСТИМИ УСТРОЙСТВА】 е Предназначена само за таблети Fire HD 8 и Fire HD 8 Plus (8-инчов дисплей, 10-то поколение 2020 г.НЕ е ПОДХОДЯЩ НИТО ЕДИН ДРУГ МОДЕЛ! ⚠ Моля, проверете номера на модела на вашия таблет устройство, преди да купите! ⚠. ✅【СПЕЦИАЛНО разработени за деца】 е Изработен от удобен за деца, нетоксичен и ударопоглъщащ еластична пяна EVA.Ultralight тегло и удобство за малките бебешки кошари. ✅【Превъзходни характеристики за ЗАЩИТА на】 Когато децата ги пуснете таблетката, уникална конструкция на защита на ъгли и устойчив на удари целия материал на корпуса могат да осигурят отлична защита. ✅【СТРАХОТНА многофункционална дръжка-поставка 】 Някои разпоредби за преглед и набиране на текст по желание на децата.Поставка достатъчно устойчиви на няколко различни повърхности, че е трудно за повечето други каботажните.Предлагат под формата на удобни дръжки за хващане и носене. ✅【НАДЕЖДНО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИТЕ】PEPKOO винаги се придържа към дизайн за осигуряване на добро качество и продължително използване.

R

Продукти в категория