.

.

3,4 грама Празни пластмасови бутилки с широко гърло, малки буркани с капаци, контейнери за съхранение на течни твърди вещества (прозрачен със сребърен капак)

3,4 грама Празни пластмасови бутилки с широко гърло, малки буркани с капаци, контейнери за съхранение на течни твърди вещества (прозрачен

BGN 2.80
Продукти

【Перфектен размер】 Размер : 1,8"Ш*3,3"В, капацитет : 34 от течни унции (100 мл) 100 куб. см, опаковка от 5 броя, не съдържа BPA, бутилка за пътуване, одобрена от TSA, което ги прави удобни за пътуване. 【Лесно отключващи】 завинчивающиеся капака лесно се отварят и затварят, запечатани на кутията, за да се предотврати изтичане на информация, не се притеснявайте за съдържанието на изтичане. 【 С широко гърло】 Тези шишета за хапчета са голяма дупка, което ги прави лесни за пълнене и почистване, и може да се използва повторно. 【С празни етикети 】 С 12 бр. празни етикети за по-лесно съхранение. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 Празни бутилки, което ги прави идеални за съхраняване на хапчета, витамини, капсули, рецепти, прах, монети, храна, дъвчащи каучук, бонбони, пайети, кристали, твърди вещества, течности, чай и като кутии за съхранение на други малки предмети. Нашите прозрачни пластмасови бутилки с капацитет от 3,4 грама с завинчивающимися капаци, опаковка от 5 броя, са идеално решение за лесно организиране и транспорт на малки предмети.Тези бутилки са проектирани така, че да бъдат гъвкави, което ги прави идеални за съхраняване на хапчета, на прах, монети, хранителни продукти, чай, шоколадови бонбони, твърди вещества и течности, пирони, гайки, болтове и винтове за дърво и други дребни елементи.

R

Продукти в категория