.

.

Очила за четене Azsmesz One Power Readers с автоматично фокусиране, оптични с автоматично регулиране разделителна способност на фокуса, за жени и мъже, за четене на дребен шри?

Очила за четене Azsmesz One Power Readers с автоматично фокусиране, оптични с автоматично регулиране разделителна способност на фокуса, за

BGN 1.67
Продукти

ВнесенПластмасова дограма.Неполяризованный.Широчина на обектива : 70 мм. Мост : 27 милиметра.Дължина на ръцете : 145 мм. Удобно използване : Дори ако сте го нося по цял ден, го добре обмислен дизайн и малко тегло може да осигури отличен комфорт.Много силни, защото те са изработени от висококачествени материали.Лек и издръжлив : Леки рамки за очила и пластмасови лещи с гъвкави кутия пролетта шарнирными крака осигуряват удобен за кацане, без неудобного тесни точки, което ви гарантира, ясно визуално възприятие.Многофокусные очила за четене : Удобен комплект ви позволява да инсталирате очила за четене в различни позиции, така че винаги можете да лесно да се носят няколко.Многократно прилагане на : слънчеви Очила са специално проектирани за четене и писане, но те също са много полезни за работи, изискващи по-голяма визуална работа, като например електричество, занаяти собствените си ръце, шиене, ръкоделие и т. Сфера на приложение : малка по размер, лек, лесен за носене, могат да се поберат в джоба или в чантата си, са много леки, подходящи за мъже, жени и деца, са много подходящи за използване в дома или на работното място.Модни очила за четене One Power Readers с автофокус за мъже и жени.Azsmesz Описание : Цвят : черен Материал : смола Размер : 14 * 3,5 cm Поръчка за различна мощност, В зависимост от вашите нужди в областта на храненето Прочетете дребния шрифт и компютърни екрани, без да се променя очила Използвате един чифт?Подходяща за почти всички Здрави кутия панти-Поставят на върха на контакти на Помещение включва : 1 × слънчеви очила за четене с автоматично регулиране моля, Обърнете внимание : 1. Поради разлика между различните монитори или цветни отражения на светлина на монитора, фон и т. Изображението може да не отразяват действителните цвета на продукта. Моля, се допуска отклонение 1-5 мм от ръчно измерване.

R

Продукти в категория