.

.

Еластични ленти за коса Wetopkim 30 бр., Нескользящие и безшевни еластични ленти за коса за дебели, тежки и къдрава коса, белите дробове, Высокоэластичные и растягивающи?

Еластични ленти за коса Wetopkim 30 бр., Нескользящие и безшевни еластични ленти за коса за дебели, тежки и къдрава коса, белите дробове,

BGN 1.00
Продукти

Мекият материал : Тези безшевни завязки за коса са изработени от мек памук, добра текстура, са на разположение на и са устойчиви, трайни държат на косата и тяхното не е лесно да се разтвориПодходящ за гъста коса, къдрава коса, права коса и тънки косми.Дизайн без шевове : Нашите завязки за коса имат мека и солидна конструкция, без шевове, ги лесно да се свали от главата, без залепване на косата.Тя е здрава, добре опъната и по-добре възстановява, я не лесно да се съборят и да губят форма. Размер : Външен диаметър на тази дъвка за коса е 4,5 см / 1,77 инча, нейната ширина е 1,2 см / 0,47 инча, можете да се разтягат до постигане на максимален диаметър 20 см / 7,87 инча.Различни цветове : комплект 10 цвята, които ще отговарят за цялата дрехите си.Независимо от това къде работите, в домакинството, пазаруване или пътуване лесно да ги вземете, те внимателно се отнасят към косата си, когато дръпна косата не боли.Пратката включва в себе си : В една пратка влиза на 30 бр., 3 стил, във всеки стил има 10 цвята гумени ленти за коса.Достатъчно за вашите нужди, удобен за хора, за които е трудно да се грижим за косата си. 3 стил, 10 цвята, общо 30 бр. Нескользящие и много трайни Еластични.No събор, спутываются или увреждат косата.Лесно е да направите своя собствена коса.

R

Продукти в категория