.

.

YAHPERN 2 бр. Превръзка на Главата на Св. Валентин за Жени, Блестящи Кристали и Превръзка на Главата във формата на Сърце, Сладка Любов, Шапки, Вечерни Аксесоари За Коса, ?

YAHPERN 2 бр. Превръзка на Главата на Св. Валентин за Жени, Блестящи Кристали и Превръзка на Главата във формата на Сърце,

BGN 3.00
Продукти

【Превръзки за "Свети Валентин"】 : Покажете израз на любовта си с помощта на тези блестящи чалми на главата във формата на сърцеВ комплекта са представени сладки сърца с пайети и кристали на злато метален обръч за коса, предлага се в червено и розово цветове.Идеален аксесоар за коса за Ден на Свети Валентин, който ще остави у вас силно впечатление и незабравими спомени за празника. 【Лента за коса с кристали във формата на сърце】 : Свети Валентин наближава!Никой няма да се откаже от тези блестящи ободков с кристали bling bling.Уникален блестящ дизайн ще отговарят на вашите нужди в ежедневната им носене или посещение на партита в чест на Деня на Свети Валентин, можете да ги комбинирате с любимия си коктейльным рокля за зашеметяващ начин, да създадете красива приказка сцена.Ще се открояват дори в тълпата. 【Качеството и размера на премиум-клас】 : Добавете малко блясък и любовта на вашето заедно с тези красиви сърдечни повязками за коса.Тези красиви празнични шапки, изработени от сплав с прилично качество, кристал и емайла, не съдържат никел и олово.Да се разтяга, за да се поберат повечето размери на главата на жените и момичетата.Диаметър : около 5,0 инча.Наситените цветове и сладък дизайн ще ви направят привлекателна за всякакви случаи или празнични бижута!. 【Идеален за повечето случаи 】 : Стилен и сладко прическа във формата на сърце с любов ще ви накара да блесне в някой специален случай.Идеален е за Деня на Свети Валентин, Нова година, Коледа, костюмирани партита, бала, Ден на майката, рожден Ден, годишнина, сватба, празник, ежедневна употреба или други случаи.Нашите празнични шапки красят дрехите ви и подчертават вашият весел модерен стил. 【Изискани подаръци за Свети Валентин】 : Тези аксесоари за коса във формата на сърце - идеален подарък за Свети Валентин, душ по бельо, булчински душ, рожден Ден, костюмированную парти, юбилей, парти по повод ангажименти или моминско парти!Също като сладък подарък за вашите жени, момичета, дами, майки, дъщери, приятелки, съпруги, приятели или специални лакомства за себе си.Ако имате някакви проблеми, просто се свържете с нас по всяко време за повече помощ.КЛАСИЧЕСКИ И прекрасни превръзка на главата на Свети Валентин С ЕЛЕМЕНТИ под формата НА сладки сърца със сигурност ще привлекат внимание.ТЕ са напълно хипоалергенни, не представляват риск И можете да ги носите където И когато пожелаете. ПРЕВЪЗХОДНО И стилна изработка на производство, което ви ПРАВИ привлекателни В никакъв случай.

R

Продукти в категория