.

.

JUNEBRUSHS 12 бр. Мини-Шапки на Дядо Коледа, Коледен Комплект Шапки-Шалове за домашни любимци, Червено-Зелена Капачка за Малки Животни с възможност за Регулиране за Домаш?

JUNEBRUSHS 12 бр. Мини-Шапки на Дядо Коледа, Коледен Комплект Шапки-Шалове за домашни любимци, Червено-Зелена Капачка за Малки Животни с възможност

BGN 2.00
Продукти

【Приложими елементи】 Тези коледни шапки за пилета са подходящи за повечето малки животни като пилета, патици, гъски, папагали, морски свинчета, хамстери, таралежи, гущери, хамелеони, змии, малки кучета и други дребни животни 【Регулируем дизайн】 Тези забавни костюми за домашни любимци, снабдени с регулируеми еластични ленти, които може да се регулира в съответствие с обиколката на главата на вашия любимец, което позволява лесно да се облича и да ги застреля, без да се обременява на вашите любимци. 【Надежден материал】 Мини-шапка и шал на Дядо Коледа са изработени от меки тъкани от полиестерни, които на пипане са меки и тяхното не е лесно да се заяждам или надживявам.Освен това, комбинация от червени и зелени цветове, по-подходящи за коледната атмосфера ще направят вашия домашен любимец сладко. 【Ще Получите】 В комплекта са включени 6 броя пилешки шапки за еднократна употреба, Дядо Коледа и 6 парчета пилешки шалове Дядо Коледа, пилешки играчки за пилета в достатъчни количества, за да си пиле може да ги използва, и резервни части. 【Широко приложение】 Тези малки шапки на Дядо Коледа за домашни животни, са подходящи за партита по повод рождения ден, инструменти за фотография, аксесоари за коледни партита и тематични партита за домашни любимци, които ще отпусне на вашите любимци от тълпата, също така може да се използва като капачки за бутилки вино, притежатели на трапезно сребро, малки коледни орнаменти за украса на масата, коледната елха. 【Приложими елементи】 Тези коледни шапки за пилета са подходящи за повечето малки животни като пилета, патици, гъски, папагали, морски свинчета, хамстери, таралежи, гущери, хамелеони, змии, малки кучета и други дребни животни. 【Регулируем дизайн】 Тези забавни костюми за домашни любимци, снабдени с регулируеми еластични ленти, които може да се регулира в съответствие с обиколката на главата на вашия любимец, което позволява лесно да се облича и да ги застреля, без да се обременява на вашите любимци. 【Надежден материал】 Мини-шапка и шал на Дядо Коледа са изработени от меки тъкани от полиестерни, които на пипане са меки и тяхното не е лесно да се заяждам или надживявам.Освен това, комбинация от червени и зелени цветове, по-подходящи за коледната атмосфера ще направят вашия домашен любимец сладко.

R

Продукти в категория