.

.

Въжета за скачане с Брояч Спорт Фитнес Регулируема Бърз измерването на скоростта на Скачането на Въже Чрез тел Лесен за използване (Цвят: червен)

Въжета за скачане с Брояч Спорт Фитнес Регулируема Бърз измерването на скоростта на Скачането на Въже Чрез тел Лесен за използване (Цвят:

BGN 2.67
Продукти

Висококачествена мека порести дръжка е удобна, нескользящая и дишащаБрояч на писалката ви позволява приблизително съответстват време на скокове по време на упражнения.Много лек дизайн и отлично качество.Създадена както за възрастни така и за деца, които се стремят към фитнес.Високоскоростна конструкция лагер, плавно въртене на 360 градуса, въже, трудно се навивам.Функция : С електронен брояч Материал : пластмаса Характеристики : Размери : Обща дължина 287 см, дължина на дръжки 17 см Материал : пластмаса + гъба Описание : 1. Висококачествена мека порести дръжка е удобна, нескользящая и дишаща. Брояч на писалката ви позволява приблизително съответстват време на скокове по време на упражнения. Много лек дизайн и отлично качество. Направи както за възрастни така и за деца, които се стремят към фитнес 5. Дизайн на високоскоростен лагер, плавно въртене на 360 градуса, въже, трудно се навивам.Моля, обърнете внимание : Батерия в комплекта не е включена Помещение включва : 1x въжета.

R

Продукти в категория