.

.

Еднократните Подложки за нокти TEXJKUW, 125 бр. Непромокаеми Подложки За почистване на Покривки, 3 слоя Непромокаеми Подложки За Почистване на Зъби За Домашна салон, Ман?

Еднократните Подложки за нокти TEXJKUW, 125 бр. Непромокаеми Подложки За почистване на Покривки, 3 слоя Непромокаеми Подложки За Почистване

BGN 3.33
Продукти

?▶ ВПИТЫВАЮЩИЙ И НЕПРОНИЦАЕМА ◀ Функционално с участието на двустранен дизайн в съответствие с вашите нуждиКнижен страна от дървесна маса, приятна за кожата и е дишаща, абсорбира влагата и не предизвиква раздразнения.С хоризонтални релефни модел, без хлопьевидения и slagging.Антипроницаемая повърхност е покрита със слой от пластмасов филм, състояща се от вода и антипроницаемости, която може да desk от замърсяване. ?▶ УДЕБЕЛЕНА хартия, КОЯТО ЛЕСНО се СЪБОРЯТ ◀ Всяка книга за маникюрных маси има три слоя структура, състояща се от двоен слой дървесна маса, плюс дразните слой с дебела модел, който лесно да се прекъсне.Дървесна маса е с размер 13,18 * 17,71 инча на плота, а в пакета се съдържа 125 листа. ?▶ ЕДНОКРАТНА ◀ за Еднократно използване, удобен, чист и не загрязняющий околната среда.Можете просто да я изхвърлите след употреба, за да се отърве от необходимостта отново да се почисти масата и да спаси своето време. ?▶ ШИРОКО се използва ◀ Подходящ за домашна маникюрного салон направи си САМ " и професионално маникюрного салон, използвани за поддържане на порядъка, на работния плот и събиране на пърхот и прах, генерирани по време на грижа за ноктите.Също така е подходящо за офис, салон за красота и много други места. ? ▶ Следпродажбено обслужване ◀ надяваме се да ви осигури перфектното изживяване за пазаруване, можете да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ако получите стока със сериозни проблеми с качеството, ние ще възстановим 100% от парите.

R

Продукти в категория