.

.

Zerodeko 3шт Прозрачна Запечатани Банка Контейнер За Брашно Контейнер За Ориз Plasticos Para Comida Кутийки За Съхранение на Хранителни Продукти Запечатани Стъклена Банка Плас?

Zerodeko 3шт Прозрачна Запечатани Банка Контейнер За Брашно Контейнер За Ориз Plasticos Para Comida Кутийки За Съхранение на Хранителни

BGN 1.67
Продукти

пластмасатаКухненски съдове за съхранение : с подходящ размер, за да е удобно за хващане и носене.Банка за съхранение на продукта : позволява продуктите да останат по-дълго свежи.Херметични контейнери за продукти : пластмасови кутии за съхранение. Подходящ за домашна употреба в кухнята.Контейнер за съхранение на ориз : чисти и спретнати, настаняване, добро състояние, чист и светъл.Пластмасов запечатани банка : голям диаметър за лесно съхранение и почистване.Съдържание на пакета : 3 х кутии за съхранение Характеристики -Размер M : 18.93inch Фланец на резервоара. -Материал : пластмаса-малките херметични контейнери. - Банка за съхранение на храна е добра за съхранение на сухи продукти, могат да бъдат използвани като банки за кафе, кутии за чай, кутии за захар и черен пипер, кутии за бонбони и други съдове. -Цвят : домакински поставка за люспи на различни цветове. - Абсолютно добър аксесоар за съхранение на кутии за домашна кухня. - Подходящ размер за лесно съхранение и носене на затворени пластмасови кутии. -Размер S : контейнер за люспи 10,00 X9,50 X9,50 см / 3,93 X3,73 X3,73 инча. - Сигурна и удобна опаковка, запечатан контейнер. - Позволява продуктите да останат по-дълго свежи в кутии за съхранение на зърно.Описание на продукта Запечатани пластмасови банки Създават суха и герметичную среда, която е предназначена за запазване на свежестта на продуктите.Пластмасов контейнер Прозрачен контейнер е достатъчно здрав и траен за ежедневна употреба, в която да могат да се подреждат и съхраняват храни, като пълнозърнести храни, мед, закуски и т. Контейнер за зърно Е банка за съхранение, която е изработена от пластмаса.

R

Продукти в категория