.

.

MY-PRETTYGS/Multilayer Фатиновая пола-пакетче Дъга за деца, превръзка на главата под формата на Цветя на Короната, Венец, за Малки момичета 0-24 месеца.

MY-PRETTYGS/Multilayer Фатиновая пола-пакетче Дъга за деца, превръзка на главата под формата на Цветя на Короната, Венец, за Малки момичета

BGN 7.49
Продукти

Полиестер, сатен ❀Комплект, състоящ се от пола-пачка и подходящия за нея превръзка с цветен венец във формата на корона. ❀Е изработен от полиэстерового тюл и сатен.Ярки и наситени цветове. ❀ Мек и пухкав тюл дава на кожата усещане за комфорт. ❀ Идеален за цветни момичета, нарядницы, именинницы, сватба, подарък за малките момичета, партита принцеса, празник или специален повод, ежедневни поли, поли за фотосесия. ❀Измийте ръчно или изчистете петното със студена вода и ги подсушете с или лежеше неподвижно, за да изсъхне.Розова пола-пакет от 0-24 месеца.Дъгова пакетче skrit е направена от мек тюл ярки цветове.!Хубаво е, че към него прилагалась превръзка във формата на цветя на короната в тон пола.Подходящ за подарък на малки момичета, партита принцеси, празници или специални случаи. Размер : Дължина : Измерва от талията до долния ръб на Талията : Измерва от половината от обиколката на кръста.Размер S : Wasit (8,5"-14,4") Дължина на 8,4" за 0-24 месеца Mailto : 1 х пола-пакет 1 х превръзка на главата с цвете Съвети : 1. Ръчно пране или точков почистване със студена вода и подсушете, или се разграждат, за да изсъхне. Моля, помислете за разликата от около 0.5 инча от ръчно измерване.

R

Продукти в категория