.

.

Комплекти куки с капаче за възрастни - Комплект Стелки с тик-так Направи си сам за деца, Определени за плетене на една кука за начинаещи, Прекрасна Украса за дома, На?

Комплекти куки с капаче за възрастни - Комплект Стелки с тик-так Направи си сам за деца, Определени за плетене на една кука

BGN 11.26
Продукти

? Какво получавате : Набор от куки-ключалки "Направи си сам" идва с платно, високо качество, предварително нарязан на ситно 100% пряжей, удобна маса, прозрачна акрилна чанта за съхранение и инструкцииТова е идеалното бижу за дома, изплетен на една кука за бродерия. ? ЛЕСНА УПОТРЕБА : бяло платно идва с окраската и инструкции, а върху платно ясно показва всеки малък квадрат и цвят на използваните прежди.Кука с капаче за платното с принтом улеснява плетене на една кука за начинаещи, както за възрастни, така и деца (на възраст от 6 години и повече).С помощта на удобочитаемых пошаговых инструкции създадете свой собствен цветен шедьовър не е трудно. ? ОТЛИЧНИ украса : размер на готовия своята практика за възглавници е 23,6 "x 15,7". Калъф за възглавници с шарени има много срещи и може да се използва за декорация на много предмети от бита.Сложи го на пода, на стената или на дивана или да се използва за направата на възглавници и постелки. ? ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК : направи си сам подарък основно могат да изразят твое искрено благословия, и той не е толкова обикновен, както и други подаръци, той е напълно готов и е уникален.Това може да е подарък за децата, родителите, приятелите си и на двойки на повечето празници или празници. ? Гаранция : Този продукт подлежи на връщане в рамките на 30 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте първо да се свържете с нас.ВНИМАНИЕ : Съдържа функционални остри ъгли.Не е за деца под 6 години.ПРОСТО ЗАПОЧНЕТЕ НОВ РАЗГОВОР В МОМЕНТА!.Комплекти куки с капаче 23,6 "x 15,7", калъфка с модел, калъф за възглавници, украса за дома, плетене на една кука, ръкоделие, инструмент с тик-так кука за деца и възрастни Характеристика : Това е вид ръчна работа, подобна на бродерия на кръстат бод, и на новаците могат бързо да се научат от нея.Можете да направите своя собствена подложка-възглавница, диванную възглавници, възглавници за столове, постелки за власинките, мат и така нататък.Готовият продукт може да се използва за домашно шоу, декорация на дома, калъфки за възглавници, своята практика за възглавници и т., Отколкото се открояват комплекти куки-ключалки с изображение на Дракон?Комплекти за плетене на една кука за начинаещи Чудесен подарък за близки и приятели.

R

Продукти в категория